Te-ai gandit vreodata ca vei ajunge sa detii acasa un Smart TV, fara cablu, cu un design unic care va completa interiorul casei tale, iar de la telecomanda televizorului vei putea gestiona toate aparatele de uz casnic, fara ca sa mai faci o miscare in plus? Uite ca este posibil, iar acest posibil a fost creat de Compania Samsung.

Publicat:11.09.2018, 09:46

Noile televizoare Samsung QLED TV 2018, create de compania Samsung, au un design impresionant si functii inteligente, care garanteaza un nou nivel de satisfactie în urma vizionarii. Mai mult, televizorul nu este doar un simplu obiect unde vei privi filme sau emisiuni, acesta este creat în asemenea mod, încât sa se contempleze cu designul încaperii tale pentru a deveni el însusi un mic obiect de arta. Cum este posibil un astfel de lucru? Vei afla în continuare.

Noile dispozitive Samsung QLED TV 2018 au fost concepute pentru a oferi o placere maxima si o imersiune completa în timpul vizionarii pentru utilizatorii din întreaga lume. Televizoarele sunt usor de setat si, în acelasi timp, ofera cea mai buna impresie de familiarizare cu continutul.

Televizoarele Samsung QLED TV 2018 sunt realizate în baza tehnologiei specializate a punctelor cuantice. La baza acesteia sta procesul de transformare a luminii într-o culoare exacta. Acest lucru permite reproducerea culorii în volum de 100%, precum si afisarea cu exactitate a mai mult de un miliard de nuante. Ecranul realizat în baza punctelor cuantice ofera o calitate impresionanta a imaginii si o rezistenta ridicata la epuizarea pixelilor (pixel burnout).

Mai mult, noua tehnologie HDR 10+ permite reglarea unui nivelul optim de luminozitate si contrast pentru fiecare scena. Datorita acestui fapt, imaginea ofera o transmisie îmbunatatita a tuturor detaliilor ce corespund intentiei regizorului.

În continuare îti prezentam 6 puncte, de ce Samsung QLED TV 2018 ar trebui sa nu lipseasca din living-ul tau.

Unicitatea Samsung QLED TV 2018

Televizorul este unul dintre elementele principale ale interiorului casei. Însa atunci când este oprit, ramâne ecranul negru, care de multe ori, nu se încadreaza în armonia ambiantei încaperii. De aceea, Samsung a decis sa-si îmbunatateasca televizoarele, pentru ca acestea sa devina completarea principala a interiorului încaperii. Astfel, ecranele întunecate si nenumaratele fire de cablu sunt în trecut. Acum va puteti bucura de un televizor Samsung QLED TV, cu un ecran mare, o reproducere exceptionala a culorilor si un contrast clar în orice iluminare exterioara. Mai mult, ecranul televizorului Samsung QLED TV 2018 este un obiect de arta unic care se integreaza armonios cu interiorul casei dumneavoastra. Utilizând telecomanda universala unica, puteti controla dispozitivele externe conectate, comuta canalele si cauta continut pe Internet folosind comenzi vocale. Nu va ramâne decât sa experimentati. 

Regim ambiental, atunci când televizorul devine arta

Printre caracteristicile cheie ale noilor televizoare Samsung QLED TV 2018, este  „Regimul Ambiental”, care permite dispozitivului sa se potriveasca cu usurinta cu interiorul oricarei case si sa devina un obiect de arta, atunci când televizorul este deconectat. Mai mult, optiunea transforma televizorul într-un centru de informare la domiciliu, care afiseaza imagini cu muzica de fundal sau fotografii. În plus, noua functie recunoaste culoarea si modelul de pe peretele din spatele televizorului si regleaza imaginea folosind aplicatia SmartThings.

Ecran fara chenar

Tendinta modernitatii este de a trai fara limite. Deoarece Samsung este o companie inovatoare, Samsung QLED TV 2018 a fost creat cu un ecran unic, fara chenar, care va ajuta sa va bucurati de filmul dumneavoastra preferat fara a limita vizibilitatea imaginii. Datorita designului minutios de 360 "‹"‹°, televizoarele Samsung QLED TV 2018 sunt impecabile din orice unghi. Designul fara chenar creeaza un efect de imersiune complet, iar imaginea prinde viata în fata dumneavoastra.

Cablu invizibil

Aspectul rafinat al televizorului nu trebuie deteriorate cu firele încâlcite cu care ne-am obisnuit. În televizoarele Samsung QLED TV 2018, au un fir aproape invizibil, care înlocuieste toate firele pentru conectarea televizorului. Prin urmare, televizorul se integreaza perfect în interiorul casei dumneavoastra.

Ce înseamna „One remote control”

„One remote control” este o telecomanda universala prin care veti putea gestiona toate dispozitivele si continutul conectat, precum si configurarea simplificata a televizorului Smart TV si controlul TV prin intermediul aplicatiei SmartThings. Tehnologia SmartThings va permite sa va conectati la toate dispozitivele inteligente din locuinta dumneavoastra, de la smartphone la aparatele de uz casnic. Astfel, acum puteti sa controlati totul, fara sa va distrageti de la lucrurile importante.

Fara spatiu dintre televizor si perete

Samsung QLED TV 2018 va permite sa-l instalati incredibil de aproape de perete. Datorita acestei fixari, televizorul se potriveste armonios în interiorul camerei.

Cu siguranta vrei sa testezi noile televizoare high tech de la Samsung. Acum ai aceasta oportunitate în magazinele Maximum, Bomba si FoxMart.

Pentru mai multe informatii, vizitati news.samsung.com sau site-ul oficial.

3 ani de garanţie exclusiv în reţelele Bomba, FoxMart, Maxim şi High-tech

*Acest articol este un produs comercial