Google+

Samsung QLED TV 2018. Cum un televizor inteligent iti poate transforma casa intr-o galerie de arta

Te-ai gandit vreodata ca vei ajunge sa detii acasa un Smart TV, fara cablu, cu un design unic care va completa interiorul casei tale, iar de la telecomanda televizorului vei putea gestiona toate aparatele de uz casnic, fara ca sa mai faci o miscare in plus? Uite ca este posibil, iar acest posibil a fost creat de Compania Samsung.

 

Noile televizoare Samsung QLED TV 2018, create de compania Samsung, au un design impresionant şi funcţii inteligente, care garantează un nou nivel de satisfacţie în urma vizionării. Mai mult, televizorul nu este doar un simplu obiect unde vei privi filme sau emisiuni, acesta este creat în asemenea mod, încât să se contempleze cu designul încăperii tale pentru a deveni el însuşi un mic obiect de artă. Cum este posibil un astfel de lucru? Vei afla în continuare.

 

Noile dispozitive Samsung QLED TV 2018 au fost concepute pentru a oferi o plăcere maximă şi o imersiune completă în timpul vizionarii pentru utilizatorii din întreaga lume. Televizoarele sunt uşor de setat şi, în acelaşi timp, oferă cea mai bună impresie de familiarizare cu conţinutul.

Televizoarele Samsung QLED TV 2018 sunt realizate în baza tehnologiei specializate a punctelor cuantice. La baza acesteia stă procesul de transformare a luminii într-o culoare exactă. Acest lucru permite reproducerea culorii în volum de 100%, precum şi afişarea cu exactitate a mai mult de un miliard de nuanţe. Ecranul realizat în baza punctelor cuantice oferă o calitate impresionantă a imaginii şi o rezistenţă ridicată la epuizarea pixelilor (pixel burnout).

 

Mai mult, noua tehnologie HDR 10+ permite reglarea unui nivelul optim de luminozitate şi contrast pentru fiecare scenă. Datorită acestui fapt, imaginea oferă o transmisie îmbunătăţită a tuturor detaliilor ce corespund intenţiei regizorului.

 

În continuare îţi prezentăm 6 puncte, de ce Samsung QLED TV 2018 ar trebui să nu lipsească din living-ul tău.

 

 

Unicitatea Samsung QLED TV 2018

 

Televizorul este unul dintre elementele principale ale interiorului casei. Însă atunci când este oprit, rămâne ecranul negru, care de multe ori, nu se încadrează în armonia ambianţei încăperii. De aceea, Samsung a decis să-şi îmbunătăţească televizoarele, pentru ca acestea să devină completarea principală a interiorului încăperii. Astfel, ecranele întunecate şi nenumăratele fire de cablu sunt în trecut. Acum vă puteţi bucura de un televizor Samsung QLED TV, cu un ecran mare, o reproducere excepţională a culorilor şi un contrast clar în orice iluminare exterioară. Mai mult, ecranul televizorului Samsung QLED TV 2018 este un obiect de artă unic care se integrează armonios cu interiorul casei dumneavoastră. Utilizând telecomanda universală unică, puteţi controla dispozitivele externe conectate, comuta canalele şi căuta conţinut pe Internet folosind comenzi vocale. Nu vă rămâne decât să experimentaţi. 

Regim ambiental, atunci când televizorul devine artă

 

Printre caracteristicile cheie ale noilor televizoare Samsung QLED TV 2018, este  „Regimul Ambiental”, care permite dispozitivului să se potrivească cu uşurinţă cu interiorul oricărei case şi să devină un obiect de artă, atunci când televizorul este deconectat. Mai mult, opţiunea transformă televizorul într-un centru de informare la domiciliu, care afişează imagini cu muzică de fundal sau fotografii. În plus, noua funcţie recunoaşte culoarea şi modelul de pe peretele din spatele televizorului şi reglează imaginea folosind aplicaţia SmartThings.

 

Ecran fără chenar

 

Tendinţa modernităţii este de a trăi fără limite. Deoarece Samsung este o companie inovatoare, Samsung QLED TV 2018 a fost creat cu un ecran unic, fără chenar, care vă ajută să vă bucuraţi de filmul dumneavoastră preferat fără a limita vizibilitatea imaginii. Datorită designului minuţios de 360 ​​°, televizoarele Samsung QLED TV 2018 sunt impecabile din orice unghi. Designul fără chenar creează un efect de imersiune complet, iar imaginea prinde viaţă în faţa dumneavoastră.

 

Cablu invizibil

 

Aspectul rafinat al televizorului nu trebuie deteriorate cu firele încâlcite cu care ne-am obişnuit. În televizoarele Samsung QLED TV 2018, au un fir aproape invizibil, care înlocuieşte toate firele pentru conectarea televizorului. Prin urmare, televizorul se integrează perfect în interiorul casei dumneavoastră.

 

Ce înseamnă „One remote control”

 

„One remote control” este o telecomandă universală prin care veţi putea gestiona toate dispozitivele şi conţinutul conectat, precum şi configurarea simplificată a televizorului Smart TV şi controlul TV prin intermediul aplicaţiei SmartThings. Tehnologia SmartThings vă permite să vă conectaţi la toate dispozitivele inteligente din locuinţa dumneavoastră, de la smartphone la aparatele de uz casnic. Astfel, acum puteţi să controlaţi totul, fără să vă distrageţi de la lucrurile importante.

 

Fără spaţiu dintre televizor şi perete

 

Samsung QLED TV 2018 vă permite să-l instalaţi incredibil de aproape de perete. Datorită acestei fixări, televizorul se potriveşte armonios în interiorul camerei.

 

Cu siguranţă vrei să testezi noile televizoare high tech de la Samsung. Acum ai această oportunitate în magazinele Maximum, Bomba şi FoxMart.

 

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi news.samsung.com sau site-ul oficial.

 

3 ani de garanţie exclusiv în reţelele Bomba, FoxMart, Maxim şi High-tech

 

*Acest articol este un produs comercial

 

 Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn