Google+

Vlad Filat si Ilan Shor fata in fata: "A folosit cuvinte necenzurate si s-a comportat agresiv". Ce mesaj i-a transmis fostul premier lui Plahotniuc - VIDEO

Vlad Filat si Ilan Shor fata in fata: "A folosit cuvinte necenzurate si s-a comportat agresiv". Ce mesaj i-a transmis fostul premier lui Plahotniuc - VIDEO
Embed:

A folosit cuvinte necenzurate si s-a comportat agresiv. Asa a reactionat Ilan Shor la intrebarile puse de Vlad Filat, la sedinta de judecata de astazi. Cel putin asta sustine avocatul fostului premier. Procurorul insa neaga si afirma ca de fapt Filat este cel care a avut un comportament neadecvat. Escortat de mascati, fostul premier a reusit sa-i transmita un mesaj si lui Vlad Plahotniuc.


“Dumnezeu e mare.”


Acesta a fost mesajul pe care Vlad Filat i l-a transmis lui Vlad Plahotniuc, la sfarsitul sedintei. Astazi liderul PLDM aflat pe banca acuzatilor a dat din nou ochii cu Ilan Shor, care a venit la proces in calitate de martor. Nu se stie ce a declarat in fata instantei, intrucat sedinta a fost inchisa. La iesire, Shor a evitat presa.


-Sunt valabile declaratiile din autodenunt? -Da.


-Cum calificati declaratiile domnului Shor? -Minciunoase. - Ati reusit sa-i puneti intrebari? -Urmeaza sa-i punem si intrebari.Avocatul lui Filat sustine insa ca in timpul sedintei, fostul premier i-ar fi adresat cateva intrebari lui Shor, iar acesta ar fi  raspuns agresiv.

 

Igor POPA, AVOCAT: “La un moment dat i-a raspuns agresiv...s-a inrosit, a baut multa apa.”

 

Procurorii sustin contrariul.

Adriana BEŢIŞOR, PROCUROR: “Nu a fost asa. Shor era tare calm. Filat avea un comportament neadecvat. “

 

Igor Popa a mai spus ca in timpul sedintei, procurorul comunica cu Shor prin semne, sugerandu-i la ce intrebari sa raspunda.

Igor POPA, AVOCAT:  “I-a dat din cap ca sa nu raspunda. “

 

Adriana BEŢIŞOR, PROCUROR: “Chiar sa vrut nu as putea s-o fac.”

 

Igor Popa ne-a mai spus ca Vlad Filat pregateste o scrisoare pe care o va face publica in curand. Maine va avea loc o noua sedinta de judecata in dosarul Filat, in care vor audiati noi martori din partea  acuzarii. Procurorii nu ne-au spus despre cine este vorba. Vlad Filat a ajuns dupa gratii pe 15 octombrie, fiind invinuit de corupere pasiva si trafic de influenta, dupa ce omul de afaceri Ilan Shor a declarat ca i-ar fi dat in ultimii ani, 250 de milioane de dolari. Filat neaga acuzatiile. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn