Google+

Silvia Radu: "Era previzibil rezultatul referendumului. E bine ca s-a incheiat" - VIDEO

Silvia Radu: "Era previzibil rezultatul referendumului. E bine ca s-a incheiat" - VIDEO
Embed:

Despre rezultatele referendumului de demitere a lui Dorin Chirtoaca s-a discutat astazi si la sedinta primariei capitalei. Edilul interimar Silvia Radu a spus rezultatele plebiscitului erau previzbile si se bucura ca acesta s-a incheiat. Unii sefi de directii cred ca s-au cheltuit bani in zadar si cu cei 9 milioane de lei cat a costat referendumul, se putea de facut multe in oras.

 

Silvia Radu, PRIMAR INTERIMAR: "Intram intr-o noua etapa, referendumul s-a incheiat. Rezultatul era mai mult sau mai putin previzibil. E bine ca s-a incheiat, sper ca presiunile politice se vor domoli. Chisinauienii nu-si doresc referendumuri si declaratii politice, dar isi doresc sa traiasca intr-un oras curat si ca lucrurile sa functioneze."

 

 Si viceprimarii spun ca s-au asteptat ca referendumul de demitere a lui Dorin Chirtoaca sa nu fie validat.

 

Nistor GROZAVU, VICEPRIMAR CHISINAU: “S-a transformat intr-o lupta politica nu in referendum. Era un rezultat de asteptat. “

 

 Ruslan CODREANU, VICEPRIMAR CHISINAU: “9 milioane de lei pe referendum este nimic in comparatie cu milioanele pe care le-au furat socialistii din primarie.”

 

 Sefii de directii afirma din cele noua milioane de lei, cat s-a cheltuit pentru referendum puteau fi reparate trei strazi sau un spital.

 

Gheorghe MORGOCI, SEF REGIA TRANSPORT ELECTRIC: “Putem sa ansamblam troleibuze si sa le dotam cu baterie, procurarea anvelopei si ne trebuie peste cinci milioane de lei.“

 

 Ruslan CODREANU, VICEPRIMAR CHISINAU: “Multe se putea de facut cu noua milioane de lei. Se putea de reparat gradinite scoli.”

 

 Desi referendumul de demitere a lui Dorin Chirtoaca nu a trecut, acesta nu revine la primarie, asa cum este suspendat din functie pentru corupere pasiva si trafic de influenta in dosarul parcarilor cu plata. Astfel, deocamdata Silvia Radu ramane primar interimar.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn