Google+

Silvia Radu sustine ca Valeriu Munteanu a organizat farsa cu bradul si il acuza de misoginism: "Oamenii primesc mesaje cu instructiuni cum sa boicoteze. Nu-i ajunge mizeria pe care au lasat-o"

Primarul interimar a declarat dupa sedinta Primariei ca autorul farsei cu bradul, care a ajuns deteriorat din Ucraina, este liberalul Valeriu Munteanu. In plus, Silvia Radu il acuza de misoginism. Munteanu nu a comentat deocamdata.

 

Silvia RADU, PRIMAR INTERIMAR: "Toti stiu cine e cel care a organizat aceasta farsa, este teatralizat acest eveniment. Nu mi-au facut-o mie, ci locuitorilor capitalei, au incercat sa strice aceasta sarbatoare. Cheltuieli- va face o comisie, care va stabili toate costurile, sa incercam sa recuperam toate cheltuielile. Suma totala, comisia trebuie sa stabileasca.

 

Oamenii din primarie primesc mesaje cu instructiuni cum trebuie sa boicoteze, trebuie sa-i povesteasca dnului Munteanu. Nu-i ajunge mizeria care au lasat-o. Nu voi permite, am destule capacitati.

 

Este absolut intolerabil ca un lider politic sa promoveze misoginismul in public. Va zic, nu m-am mirat cand am aflat cum sunt tratate femeile in Primarie. Sunt cazuri cand intr-o directie, toti barbati pleaca acasa, ele trebuie sa munceasca. Eu coboram intr-o seara la ora 9 si era o doamna si eu o intrebam ce faceti aici. Si ea a zis ca toti au lasat-o pe ea sa munceasca.

 

Reporter: - Cine este persoana despre care spuneti ca a facut farsa?

Silvia Radu: -Dvs cunoasteti foarte bine cine e aceasta persoana, nu mai vreau sa vorbesc despre aceasta, eu  il desconsider. 

Reporter: -  Va referiti la dl Munteanu?  

Silvia Radu: - Da."


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn