Google+

Situatia in ultimele 24 de ore: Ninge in toata tara, mai multe masini au ramas blocate pe trasee, iar unele au fost tractate. Un autobuz scolar si doua ambulante au avut nevoie de ajutor. La Sangerei, salvatorii au dus paine localnicilor - VIDEO

Situatie dificila in tara in ultimele 24 de ore din cauza conditiilor meteo complicate. Mai multe masini au derapat, altele au ramas blocate pe drumuri, iar unele au fost tractate.

 

Potrivit IGSU, in ultimele 24 de ore pompierii au intervenit in 18 situatii de deblocare si tractare a autoturismelor blocate pe trasee.

 

Administratia de Stat a Drumurilor anunta ca pe parcursul zilei ieri la lucrarile de imprastiere a materialului antiderapant pe partea carosabila au fost implicate 340 unitati de tehnica si 580 de persoane, fiind imprastiate 1300 tone de material antiderapant.

 

Responsabilii spun ca drumurile din tara sunt practicabile, dar se circula in conditii de iarna, o data ce ninsoarea continua, soferii sunt atentionati sa fie atenti la drum.

 

In ultimele 24 de ore, de interventia salvatorilor a fost nevoie pe drumurile din raioanele Rascani, Ungheni, Hancesti, Soldanesti, Edinet si Soroca.

 

Salvatorii au avut treaba si in Calarasi, Rezina, Cahul, UTA Gagauzia, dar şi municipiul Chisinau.

 

Un autobuz scolar fara elevi a fost tractat in apropiere de localitatea Parcani, raionul Soldanesti, dar si o ambulanta cu pacient in apropiere de localitatea Rublenita, raionul Soroca.

 

Sase autocamioane care nu se puteau deplasa in panta au fost deblocate de pompierii din Rezina, iar o alta ambulanta care se grabea la pacient a fost tractata de salvatorii din Ungheni.

O interventie mai putin obisnuita au avut salvatorii din Balti, acestia au dus pentru localnicii satului Valea Norocului, raionul Sangerei, paine.

 

Salvatorii au impartit paine oamenilor in etate, dar si persoanelor cu dezabilitati care aveau dificultati de deplasare.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn