Google+

Socialistii, cei care au initiat acest referendum, au fost si cei care au votat printre primii. Unii au venit cu sotiile, altii si cu copiii: "Orasul sa fie mai frumos" - VIDEO

Socialistii, cei care au initiat acest referendum, au fost si cei care au votat printre primii. Unii au venit cu sotiile, altii si cu copiii: "Orasul sa fie mai frumos" - VIDEO
Embed:

Socialistii, cei care au initiat referendumul s-au grabit de dimineata sa-si exprime votul. Primul a votat consilierul Ion Ceban, care a venit la sectie cu toata familia. A fost urmat de fostul sau coleg de partid Igor Dodon. De aceasta data presedintele, care in 2011 a vrut sa fie primar al capitalei, a venit doar cu sotia. In conditiile in care celelalte partide au anuntat ca nu participa la plebiscit, astazi mai cu seama socialistii s-au manifestat.

 

Tinandu-si sotia de mana Igor Dodon si-a facut aparitia la sectia de votare in jurul orei 11. Intamplator sau nu prima doamna,  purta o esarfa de un albatru liberal.

 

“Ati votat sau nu?

 

Inainte de a primi buletinul de vot, Igor Dodon, care spune sus si tare ca vorbeste limba moldoveneasca a fost intrebat in ce limba vrea sa primeasca buletinul de vot. 

 

“In ce limba? - In limba moldoveneasca si rade.”

 
La iesirea din sectia de votare, Igor Dodon, cel care a pierdut in 2011 primaria capitalei in fata lui Dorin Chirtoaca, a spus ca a avut asteptari mai mari de la primarul suspendat acum din functie.

 

In schimb i-a urat sanatate lui Mihai Ghimpu, care astazi face 66 de ani. Seful statului a venit astazi fara copii, deoarece acestia ar fi ocupati.

 

Cu o ora mai devreme a votat socialistul Ion Ceban, un critic invesunat al lui Dorin Chirtoaca.  El si-a adus toata familia la sectia de votare. Pe copii chiar i-a pus sa vorbeasca in locul lui.

 

“- Pentru ce am votat? - Ca orasul nostru sa fie mai frumos.”

 

De dimineata a votat si liderul socialistilor, Zinaida Greceanii, care a pierdut in fata lui Dorin Chirtoaca, la scrutinul din 2015.

 

Referendumul de astazi a fost initiat de socialisti, dupa mai multe tentative esuate in anii precedenti. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn