Google+

Statul aloca milioane de lei pentru pensiunea de stat la care se odihnesc demnitarii - ZdG.md

Aproape 12 milioane de lei urmeaza sa aloce Guvernul in acest an pentru reparatia si intretinerea Pensiunii din Holercani, acolo unde se odihnesc demnitarii de stat. Banii vor fi investiti pentru intretinerea curenta a pensiunii si pentru lucrari de reparatie, in pofida faptului ca pe parcursul ultimilor patru ani activitatea acesteia inregistreaza pierderi de milioane de lei, scrie ZdG.md


Ministrul Finanţelor, Octavian Armaşu, a răspuns astăzi, 22 mai, la şedinţa Comisiei economie, buget şi finanţe a Parlamentului la întrebările deputaţilor referitor la schimbările propuse în Legea privind bugetul de stat pentru anul curent. Cele mai multe întrebări au fost generate de creşterea deficitului bugetului şi majorarea capitalului social la întreprinderile de stat.

 

Subiectul privind alocarea a 11,95 milioane de lei pentru ÎS „Pensiunea din Holercani” a  fost abordat de liberal-democratul Grigore Cobzac şi liberala Alina Zotea.

 

Cobzac a replicat că a primit aviz negativ de la Guvern pentru proiectul său de lege prin care propunerea privatizarea pensiunii respective, atunci când a prezentat date despre activitatea neprofitabilă a acesteia. Totodată, Grigore Cobzac a declarat că alocaţiile de milioane de lei au loc în timp ce salariul medicilor a fost majorat doar cu 4,1%.

 

CITESTE MAI DEPARTE PE ZIARUL DE GARDA.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn