Google+

In timpul campaniei electorale, orice problema isi are... candidatul sau. Cativa locuitori din sectorul Rascani au protestat la primaria capitalei, nemultumiti ca li s-au luat doua troleibuze ca sa fie duse la Ialoveni: „sa ne intoarca troleibuzele inap

In timpul campaniei electorale, orice problema isi are... candidatul sau. Cativa locuitori din sectorul Rascani au protestat la primaria capitalei, nemultumiti ca li s-au luat doua troleibuze ca sa fie duse la Ialoveni: „sa ne intoarca troleibuzele inap
Embed:

In timpul campaniei electorale, orice problema isi are... candidatul sau. Cativa locuitori din sectorul Rascani au protestat astazi la primaria capitalei, nemultumiti ca li s-au luat doua troleibuze ca sa fie duse la Ialoveni. In fruntea lor a fost candidatul blocului ACUM de pe circumscriptia care cuprinde acest sector. Primarul a promis ca va cauta solutii.

 

Oamenii au venit de dimineata la primarie sa se planga pe faptul ca se confrunta cu o multime de incomoditati de vineri, cand ruta de troleibuz care lega Universitatea Agrara de cartierul Sculeni, a fost inchisa. In locul celor doua troleibuze le-au fost aduse trei autobuze vechi care circula mai rar, spun ei.

 

„Autobuzele sunt uzate sunt vechi, ieri nu a circulat aproape niciunul, cum au votat, sa ne intoarca troleibuzele. Sunt pensioari studenti, care nu au cu ce se deplasa, e costisitorii calatoria 6 lei.” 

 

„Sunt tare vechi, astept mult”

 

Locuitorii au venit la primarie in frunte cu Ruslan Verbitchi, candidatul Blocului ACUM pe circumscriptia nr. 29 din sectorul Rascani. Acesta spune ca dupa ce cativa locuitori I s-ar fi plans, el a instalat un cort la Rascani ca sa anunte oamenii despre problema dupa care a scris si o petitie.

 

Ruslan VERBITCHI, CANDIDATUL BLOCULUI ACUM: „Cum poate un consiliu sa ia o decizie in baza lipsirii unor cetateni, sa le dea la alti. Da, Ialoveni are nevoie de troleibuze dar ce facem cu acesti oameni.”

 

Iesit sa discute cu manifestantii, Ruslan Codreanu a confirmat ca cele doua troleibuze luate de pe ruta de la Rascani au fost duse la Ialoveni acolo unde au fost inaugurate cu aplauze in adresa Monicai Babuc, democrata care candideaza acolo, dar a tinut sa precizeze ca decizia a fost luata de Consiliul Municipal.

 

Ruslan CODREANU, PRIMARUL INTERIMAR AL CAPITALEI: „Ele acum circula mai des ca troleibuzele, am rugat pe responsabili sa se duca sa discute  cu oamenii sa faca un itinerar sa le convina.”

 

Nu este clar, totusi, de unde a fost luat cel de-al treilea troleibuz care circula spre Ialoveni. Codreanu a dat asigurari ca de pe alte rute nu au mai fost scoase troleibuze.

 

Ruslan CODREANU, PRIMARUL INTERIMAR AL CAPITALEI: „Se manipuleaza foarte mult si continua sa se manipuleze, nu doar eu dar si colegi mei asteptam finalizarea campaniei.” 

 

“Dar DVS de ce nu participati la aceste lansari de ruta, dar vedem canditii? - Ati vrea sa ma vedeti alaturi de candidati? E meritul angajatilor.”

 

Ruta de troleibuz 33, pe care circulau doua unitati de transport a fost inchisa vineri, iar in loc a fost lansata ruta de autobuz cu numarul 16, pe care circula 3 vehicule. In aceeasi zi, la Ialoveni a fost lansata ruta de troleibuz numarul 36, pentru care si-a asumat meritul candidata democratilor, Monica Babuc. Saptamana trecuta si la Durlesti au fost trimise cinci troleibuze fara fir, iar acolo laudele i-au revenit candidatului democrat, Constantin Tutu. Asta desi candidatii la parlamentare nu au nicio legatura cu proiectele primariei.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn