Tanarul de 20 de ani care a fost impuscat mortal de un politist, dupa ce a intrat fara voie pe teritoriul unei piscine private, era fiul fostului sef SIS pe regiunea Hancesti. Baiatul se afla acolo impreuna cu alti doi amici - fiul deputatului PD Anatol Zagorodnii si fiul sefului adjunct al Inspectoratului de Politie Hancesti, noteaza deschide.md.

Publicat:21.06.2018, 09:58

Deschide.MD scrie ca victima este fiul fostului sef SIS pe regiunea Hancesti. Baiatul, in varsta de 20 de ani, se afla in compania altor doi tineri - fiul deputatului PD Anatolie Zagorodnai si - fiul adoptiv al actualului sef adjunct al Inspectoratului de Politie Hancesti.

Echipa Pro TV a mers la fata locului, iar acolo cativa oameni ne-au spus ca tanarul impuscat era fiul fostului sef SIS pe regiunea Hancesti si era insotit de fiul unui deputat PD, insa deocamdata nu am putut confirma, la politie, aceasta informatie.

Tragedia s-a produs in aceasta noapte, in jurul orei 1:00, pe teritoriul unei baze de odihna din Hancesti.

Adjunctul sefului Politiei Criminale din Hancesti este cel care l-a impuscat mortal pe tanarul de 20 de ani care, impreuna cu doi amici, a intrat fara permisiune pe teritoriul unui bazin privat din localitate.

Politistul se afla acolo, efectuand razii, impreuna cu proprietarul, dupa ce ultimul s-a plans autoritatilor ca in ultimele zile cateva persoane necunoscute intra fara voie pe teritoriul piscinei sale.

In acel moment, trei tineri de 20 de ani, care se scaldau in bazin, i-au vazut pe cei doi si au incercat sa fuga, insa unul dintre ei a fost impuscat mortal. 

Atat proprietarul, cat si politistul au fost retinuti. A fost initiata o cauza penala pentru omor intentionat.

CRONOLOGIA EVENIMENTELOR O GASITI AICI.