Liderii blocului ACUM au sustinut un briefing de presa in care au vorbit despre mai multe incalcari care au avut loc ieri la mai multe sectii de votare din tara si au invinuit guveranarea de toate acestea.

Publicat:25.02.2019, 11:02

Andrei Nastase, LIDER PPDA: „Evaluind impactul urias pe care l-a avut actiunea de fraudare la avut asupra acestor rezultate sunt in masura sa afirm ca blocul ACUM a castigat alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. Am constatat cu totii, indiferent de abordarile noastre civice sau politice, ca ieri a fost scrisa cea mai neagra pagina din istoria politica a Republicii Moldova. Ceea ce s-a intamplat pe parcursul zilei de ieri, pare astazi ireal, pentru orice analist sau obserbator neutru care poate descifra limbajul electoral. Miile de oameni adusi organizat din transnistria pentru 20 de dolari si mai mult, au vortat de mai multe ori pe liste suplimentare diferite.”

Maia Sandu, LIDERA PAS: „Aceste alegeri au fost fraudate ca niciodata, iar rezultatele nu reflecta vointa oamenilor. Colegii nostri cauta in continuare incalcarile care au avut loc ieri. Vom prezenta un document cu toate fraudele comise.”