Tragedie de nedescris in satul Buda din Calarasi. Doi frati de 2 si 4 ani au murit intoxicati cu fum dupa ce niste jaratic din soba a cazut pe podea, iar aceasta a luat foc. Micutii, care sunt unicii copii la parinti ar fi fost lasati fara supraveghere.

Publicat:22.04.2016, 05:24

Nenorocirea s-a produs aseara, in jurul orei 18, in satul Buda din Calarasi. Vecinii spun ca cei doi copii de patru si doi ani ar fi fost lasati in casa singuri, in timp ce mama ar fi plecat dupa apa. La intoarcere, femeia si-a gasit micutii fara suflare.

“ei stateau la gazda aici, sint din alt sat.”

 
Potrivit celor de la situatii exeptionale, cel mai probabil, copiii s-au intoxicat cu fum, dupa ce niste jaratic a cazut pe podea, arzand doar o suprafata mica. Desi a fost solicitata si interventia pompierilor, acestia au facut cale intoarsa intrucat nu mai ardea nimic. Vecinii sunt socati.

“tragedie mare”

 
“la noi asa ceva nu a mai fost”

Politia din Calarasi a initiat un proces penal, iar cauza exacta a mortii celor doi micuti va fi constatata un urma expertizei medico legale. Daca se va  stabili ca tragedia s-a produs din neglijenta mamei, aceasta risca ani grei de inchisoare.