Google+

Un Nissan, un Hyundai si o Toyota - toate au fost cuprinse de flacari in zori. Incendiile au avut loc in doua parcari din capitala - VIDEO

Un Nissan, un Hyundai si o Toyota - toate au fost cuprinse de flacari in zori. Incendiile au avut loc in doua parcari din capitala - VIDEO
Embed:

Trei masini au luat foc aproape in acelasi timp, in aceasta dimineata, in sectorul Rascani. Pompierii au intervenit pe strada Nicolae Dimo pentru a stinge flacarile, insa imediat au fost alertati ca ard alte doua automobile chiar in apropiere, pe strada Tudor Vladimirescu. Nu se stie ce ar fi provocat incendiile.

 

Victor Anati spune ca in jurul orei 6:00 a fost trezit de vecinul sau, care i-ar fi spus sa coboare in curte pentru ca automobilul sau este cuprins de flacari. 

 

Victor Anati: “Nu ne-am sfadit cu nimeni, cu masina era totul in regula ca o data in an o verific, trei masini deodata le-a aprins si din partea care sta bacul, cineva a facut-o intentionat.’’

 

 Ciudat este ca tot atunci, pe strada Nicolae Dimo, la doar cativa metri, ardea o Toyota, iar pe strada Tudor Vladimerescu din acelasi sector, a luat foc un Hyandai.

 

Iurie SANDUTA: “Am fugit aici, unde era un incediu. Pompierii au inceput sa deschida capota, ca sa scoata acumulatorul, ca sa nu explodeze masina, iar eu am fugit dupa chei.”

 

 Proprietarul sustine ca masina sa era in stare tehnica buna si crede ca cineva ar fi incendiat-o intentionat.  

 

Iurie SANDUTA: “Este un act de huliganism pe drum. Au vrut sa dea foc si sa mearga mai departe. Pierderea este in jur de 3 mii de euro, cel mai probabil o voi da la dezmembrari.”

 

 Politia investigheaza cazurile.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn