Judecatorii au emis mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele individului de 23 de ani care este suspectat de triplul omor de la Hancesti.

Publicat:30.11.2018, 10:03

Potrivit procurorilor, zilele trecute crima a fost reconstituita, iar banuitul le-a povestit oamenilor legii cum s-a intamplat totul. 

Acesta le-a spus oamenilor legii ca a facut cunostinta cu victimele prin intermediul unei retele de socializare. Dupa mai multe discutii online, individul a mers acasa la cei doi adolescenti de 15 si 17 ani.

In momentul in care suspectul a ajuns la victime acasa, acolo, cu cei doi adolescenti mai era un tanar de 18 ani.

Cei patru au baut impreuna, iar la un moment dat intre ei s-a iscat un conflict. Enervat, banuitul i-a lovit cu un topor pe cei trei, le-a furat telefoanele, iar ulterior a dat foc la casa si a fugit. 

In urma investigatiilor, tanarul a fost identificat si retinut pentru 72 de ore. In casa acestuia, politistii au gasit atat telefoanele victimelor, cat si toporul cu care i-ar fi ucis pe cei doi. 

Oamenii legii au initiat o cauza penala pentru dublu omorul.

Acum patru zile, doi adolescenti de 15 si 17 ani au ars de vii, iar altul de 18 ani s-a stins la spital, dupa ce locuinta in care se aflau a fost incendiata.