Google+

Troleibuzele care urmau sa circule noaptea prin capitala in regimn de testare nu vor mai fi puse pe ruta. Grupul de initiativa insista pe initierea unui studiu de fezabilitate - VIDEO

Troleibuzele care urmau sa circule noaptea prin capitala in regimn de testare nu vor mai fi puse pe ruta. Grupul de initiativa insista pe initierea unui studiu de fezabilitate - VIDEO
Embed:

Troleibuzele care de maine urmau sa circule noaptea prin capitala in regimn de testare nu vor mai fi puse pe ruta. Tinerii care au cerut transport public pe timp de noapte, nu au acceptat propunerea Primariei capitalei. Acestia insista in continuare pe initierea unui studiu de fezabilitate.


Tinerii care au adunat 10 mii de semnaturi pentru circulatia transportului public pe timp de noapte spun ca nu au incredere in solutia propusa de municipalitate.


Adrian PLESCA: “Cei care analizau aceasta petitie nu suntem siguri ca macar au citit-o. Fara sa anunte public, fara sondaj, fara un studiu, de la 1 aprilie urmeaza sa puna in regim de testare troleibuze. Am ajuns la o cotitura in proiectul nostru si vrem sa-l inaintam Consiliului Municipal.


Gheorghe MORGOCI, SEF, REGIA TRANSPORT ELECTRIC: “Noi facem un raport in ceea ce tine de necesitatea de a face lucrari, alocare de surse si cum a hotari Consiliul, noi ne vom conforma.”


Tinerii vor sa fie efectuat un studiu de fezabilitate sperand ca acesta va demonstra ca intradevar capitala are nevoie de transport public pe timp de noapte. De asemenea voluntarii mai vor efectuarea unui audit la Regia de Transport Electric, dar si introducerea sistemului electronic de taxare in troleibuze.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn