Constantin Tutu si-a facut un clip video, filmat cu drona, pe campuri, in care vorbeste despre PD si despre Bacioi.

Publicat:10.12.2018, 08:27

In video, Tutu lauda PD-ul, partidul din care face parte vorbeste si vorbeste despre Bacioi, localitatea sa de bastina.

Anterior, intrebat daca va candida pe circumscriptia nr. 33 din care fac parte mai multe suburbii, printre care Durlesti, Truseni si Bacioi, Tutu a declarat ca o decizie in acest sens urmeaza sa fie luata de colegii sai de partid.

Potrivit ZdG, incepând cu luna iunie 2018, deputatul Constantin Tutu si-a atribuit reparatia a cel putin opt strazi din orasul Durlesti. Din postarile sale pe retelele de socializare, dar si de pe pagina de facebook a Partidului Democrat din orasul Durlesti, aflam ca la initiativa deputatului ar fi fost reparate strazile Caucazului, Dimo, Toma Alimos, Testemitanu, V. Alecsandri, Valea Babei, Plopilor si Cismelelor. Lucrarile de reparatie ar fi început la initiativa deputatului Tutu, dupa ce localnicii i-au solicitat acest lucru, afirma Constantin Tutu pe retelele de socializare.

Reparatia drumului de acces spre comuna Bacioi, motiv de PR electoral

Pe lânga strazile reparate din or. Durlesti, Constantin Tutu si-a atribuit pe retelele de socializare si reparatia drumului de acces spre comuna Bacioi. La 23 octombrie 2018, deputatul a transmis un demers catre Nistor Grozavu, viceprimarul mun. Chisinau, prin care îi solicita acestuia implicarea în rezolvarea problemei privind reparatia drumului de acces în comuna Bacioi si identificarea resurselor necesare pentru realizarea lucrarilor de reparatie.