Google+

Ultimii doi moldoveni raniti in urma accidentului produs vinerea trecuta in regiunea Vinita din Ucraina au ajuns acasa. O femeie in varsta de 29 de ani, originara din Ungheni si un barbat de 35 de ani din Straseni - VIDEO

Ultimii doi moldoveni raniti in urma accidentului produs vinerea trecuta in regiunea Vinita din Ucraina au ajuns acasa. O femeie in varsta de 29 de ani, originara din Ungheni si un barbat de 35 de ani din Straseni - VIDEO
Embed:

Ultimii doi moldoveni raniti in urma accidentului produs vinerea trecuta in regiunea Vinita din Ucraina au ajuns astazi acasa. Este vorba despre o femeie in varsta de 29 de ani, originara din Ungheni si un barbat de 35 de ani din Straseni. Medicii spun ca starea celor doua persoane este stabila. Nu am reusit sa discutam cu ele astazi din cauza traumatismelor severe pe care le-au suferit la fata.


Clel doua persoane ranite au ajuns la Institutul de Medicina Urgenta din capitala in jurul orei 16. Din Ucraina ele au fost aduse cu un echipaj SMURD.

 

Dumitru CARASEV, CAPITAN- SEF SMURD: “Pe parcursul drumului, acestia au fost strict monotorizati. Starea lor fiind stabila si fara complicatii. Fiecare sinistrat are traumatisme. Traumatism cranio-cerebral, fractura mandibulei, fractura osului nazal.”

 

Acum medicii urmeaza sa decida daca ii vor interna in spital. 

 

Cristina GOREA, PURTATOR DE CUVANT SPITALUL DE URGENTA: “La moment starea de sanatate a pacientilor este stabila. Se afla in proces de investigare medicala, se afla sub monotorizarea medicilor, respectiv nu este accesul atat in departamentul de medicina urgenta cat si o discutie ulterioara cu acestia.”

 

Nu am reusit sa discutam astazi cu ranitii, asa cum din cauza traumatismelor suferite le era dificil sa vorbeasca. Accidentul s-a produs pe 8 februarie in regiunea Vinita din Ucraina. Microbuzul cu 12 pasageri la bord, toti moldoveni s-a izbit in partea din spate a unui camion. In urma impactului 3 persoane au murit, iar patru dintre ele au suferit traumatisme puternice.

 

Unul dintre raniti a ajuns duminica la Chisinau, iar celalalt a ramas in Ucraina. Nu este clar in ce stare se afla acesta. Sambata trecuta in tara au fost aduse si cadavrele celor decedati.
Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn