Google+

Un consilier al lui Trump a demisionat, dupa ce a fost acuzat ca si-ar fi agresat fostele neveste

Rob Porter, care ocupa functia de secretar pentru personalul de la Casa Alba, a negat afirmatiile celor doua foste sotii, care sustin ca le-a abuzat.

 

Una dintre ele a făcut publice două fotografii care o înfăţişau cu vânătăi în zona ochilor, după un presupus episod de violenţă din partea fostului soţ.

 

Controversa legată de secretarul pentru personalul de la Casa Albă, Rob Porter, a început acum câteva zile, când cele două foste soţii le-au povestit jurnaliştilor ca acesta le-a agresat fizic şi le-a abuzat psihic.

 

Prima lui nevastă, Colbie Holderness, a făcut publice mai multe fotografii tulburătoare care, spune femeia, ar fi rezultatul unui pumn încasat de la Rob Porter in timpul unei vacanţe în Italia.

 

Cea de-a doua soţie confirma că bărbatul nu-şi poate controla mânia.

 

Jennie Willoughby, fosta soţie: “După primele două săptămâni, deja mă jignea şi se lua sistematic de mine şi de fiecare lucru pe care îl făceam.. Vedeam deja izbucniri de mânie..”

 

Iniţial, Casa Alba l-a aparat pe Porter. John Kelly, şeful personalului, l-a susţinut pe angajatul sau, deşi, susţin surse din interiorul administraţiei, ar fi ştiu de aceste incidente din toamnă. Asta nu l-a împiedicat să îl numească “un om integru şi de onoare.”

 

A ieşit la iveală şi faptul că Porter, în vârstă de 40 de ani, nu obţinuse undă verde in urma verificărilor de securitate, cum se practică pentru angajaţii preşedintelui, tocmai din cauza acestor acuzaţii.

 

Porter a negat acuzaţiile făcute de cele două foste neveste, dar şi-a înaintat demisia. Potrivit presei americane, Rob Porter ar avea o relaţie cu Hope Hicks, directoarea pentru comunicare a Casei Albe.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn