Un individ va sta toata viata la puscarie, iar alti trei complici de-ai sa-i - cate doi ani, dupa ce au injunghiat un tanar de 22 de ani, l-au incendiat si l-au ingropat in curtea unuia dintre suspecti.

Publicat:07.12.2018, 07:17

Procurorii anunta ca au finalizat ancheta si au trimis dosarul in instanta.

Totul s-a intamplat in septembrie 2017, in satul Puhaceni, Anenii Noi. Potrivit procurorilor, atunci suspectii au baut impreuna cu victima, dupa care intre ei s-ar fi iscat un conflict si l-au injunghiat pe tanarul de 22 de ani. Totodata, oamenii legii spun ca acestia ar fi incercat sa ascunda cadavrul, l-au incendiat si l-au ingropat in curtea unuia dintre suspecti.

Atunci, mama tanarului de 22 de ani a fost anuntata de politie ca au fost gasite osemintele fiului ei in curtea unui vecin.

Astfel, pentru omorul intentionat, huliganism si pastrarea si prelucrarea drogurilor, unul dintre suspecti a fost condamnat la detentie pe viata. Ceilalti trei complici care au ajutat la ascunderea cadavrului - cate 2 ani de puscarie.

Potrivit procurorilor,  principalul suspect mai fost in conflict cu legea, fiind condamnat anterior la 6 ani de detentie pentru injunghierea unei persoane, care, din fericire, a ramas in viata.


Pe langa pedeapsa cu detentie pe viata, autorul omorului a fost obligat sa achite partii vatamate un prejudiciu moral si material in valoare de 130 de mii de lei.

Pe Instagram-ul Pro TV Chisinagasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova, dar si din lume!  

Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.