Alerta totala la Gara Auto de Nord. Un tanar care conducea un Mercedes, a incercat sa intre cu forta in parcare, iar pentru ca nu i s-a permis, a scos arma, amenintandu-i pe cei din jur. Imediat, a fost chemata politia, care l-a incatusat si a incercuit tot spatiul Garii Auto.

Publicat:11.01.2015, 15:26

Totul s-a intamplat in aceasta seara chiar la intrarea in gara auto. Martorii povestesc ca individul ar fi vrut sa intre in parcare cu masina, iar paznicul nu i-a permis.

ANGAJATA GARA AUTO: "A scos arma si a început sa ameninte baietii. Ei au chemat politia, iar mie mi-au spus sa închid bariera si sa nu-l las sa treaca. Ulterior el a vrut sa treaca pe aici, îmi dadea si 5 lei, dar eu nu l-am lasat.”

Imediat, gara s-a umplut de politisti inarmati. Acestia purtau veste antiglont si aveau casti. Potrivit Inspectoratului general de politie, la venirea oamenilor legii, tanarul a intrat in autoturism si a blocat usile. El a fost scos cu forta. Masina de model Mercedes S Class cu numere de inmatriculare straine a fost verificata, iar in interior, oamenii legii au gasit un automat tip CZ 858, detinut legal, si mai multe cartuse. Tanarul a fost retinut, insa nu a vrut sa vorbeasca in fata camerelor de luat vederi.

Gara a fost incercuita, iar gheretele din preajma au fost inchise.

“A venit politia si a spus sa inchidem”.

Intre timp, in zona s-au adunat mai multi curiosi. Au venit si prietenii tanarului retinut.

“A vrut sa-i faca cineva un rau. Aceea nu este arma. Este o jucarie. Arma pneumatica.”

Inspectoratul general de politie anunta ca tanarul are 27 de ani si este din Straseni. El a fost escortat la Inspectoratul de politie al sectorului Rascani, fiind retinut pentru 72 de ore. Tanarul va fi cercetat pentru huliganism.

Revenim cu detalii.