7 persoane au ajuns astazi la spital dupa ce microbuzul de ruta in care se aflau a ajuns intr-un stalp, fiind lovit de un Renault. Soferul maxi-taxi-ului de pe ruta 174 ne-a spus ca cealalta masina a vrut sa vireze la stanga si nu s-a asigurat. Cei din Renault afirma insa ca microbuzul avea viteza.

Publicat:09.10.2016, 09:12

Grigore VARLAN, SOFER MICROBUZ: ”noi mergeam cum microbuzul, masina s-a oprit si a facut la stanga si asta e tot. E m-am ferit cat am putut. El a vrut sa faca la stanga, brusc nu s-a uitat, ne-am lovit. M-am ferit si am nimerit. Aveati pasageri? da. 6”

In urma impactului, microbuzul de pe ruta 174 a fost proiectat intr-un stalp de pe strada Alecsandri. Soferul din Renault nu a vrut sa discute cu noi.

Tatal acestuia, care se afla in masina, sustine ca fiul sau s-a asigurat inainte de a vira, insa microbuzul ar fi venit cu viteza, asa ca cele 2 masini s-au ciocnit.

”Am aprins semnalul sa ne ridicam la stanga, mergeam pe centru si cand ne-am trezit, era in noi. El zbura.”

Grigore VARLAN, SOFER MICROBUZ: ”El la statie a vrut sa se opreasca. -Dansii spun ca aveati viteza. -N-aveam eu nicio viteza. Venea o masina din vale.”

Potrivit celor de la Urgenta, in urma accidentului, 7 persoane au ajuns la spital pentru ingrijiri medicale. Niciuna nu a fost internata. Politia investigheaza cazul.