Google+

Un microbuz de ruta a ajuns intr-un stalp dupa ce a fost lovit de un alt automobil: 7 persoane au ajuns la spital - VIDEO

Un microbuz de ruta a ajuns intr-un stalp dupa ce a fost lovit de un alt automobil: 7 persoane au ajuns la spital - VIDEO
Embed:

7 persoane au ajuns astazi la spital dupa ce microbuzul de ruta in care se aflau a ajuns intr-un stalp, fiind lovit de un Renault. Soferul maxi-taxi-ului de pe ruta 174 ne-a spus ca cealalta masina a vrut sa vireze la stanga si nu s-a asigurat. Cei din Renault afirma insa ca microbuzul avea viteza.

 

Grigore VARLAN, SOFER MICROBUZ: ”noi mergeam cum microbuzul, masina s-a oprit si a facut la stanga si asta e tot. E m-am ferit cat am putut. El a vrut sa faca la stanga, brusc nu s-a uitat, ne-am lovit. M-am ferit si am nimerit. Aveati pasageri? da. 6”

 

In urma impactului, microbuzul de pe ruta 174 a fost proiectat intr-un stalp de pe strada Alecsandri. Soferul din Renault nu a vrut sa discute cu noi.

 

Tatal acestuia, care se afla in masina, sustine ca fiul sau s-a asigurat inainte de a vira, insa microbuzul ar fi venit cu viteza, asa ca cele 2 masini s-au ciocnit.

 

”Am aprins semnalul sa ne ridicam la stanga, mergeam pe centru si cand ne-am trezit, era in noi. El zbura.”

 

Grigore VARLAN, SOFER MICROBUZ: ”El la statie a vrut sa se opreasca. -Dansii spun ca aveati viteza. -N-aveam eu nicio viteza. Venea o masina din vale.”

 

Potrivit celor de la Urgenta, in urma accidentului, 7 persoane au ajuns la spital pentru ingrijiri medicale. Niciuna nu a fost internata. Politia investigheaza cazul.Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn