Un moldovean de 43 de ani a fost arestat, dupa ce a atacat si a fost la un pas sa sugrume un politist. Totul s-a intamplat in seara de 10 iulie, in timp ce astepta cu fiica sa la camera de urgenta a spitalului din comuna Rho, provincia Milano, Italia.

Publicat:12.07.2017, 07:47

In jurul orei 23:00, barbatul venise la spital si a incercat sa intrebe cate ceva despre starea de sanatate a fiicei. Persoana de garda l-a informat ca fiica sa a fost deja inregistrata si l-a invitat sa astepte putin medicul impreuna cu ea, scrie StiriLocale.md

Conationalul nostru, insa, a reactionat violent si a inceput a tipa acuzand medicii de incompetenta. Astfel, a intervenit agentul de paza, care l-a rugat sa se calmeze, insa a fost atacat si lovit cu pumnii de catre moldoveanul enervat.

Pentru a calma spiritele la fata locului au intervenit si alti agenti de paza si i-au cerut barbatului sa paraseasca zona de tiraj, acesta insa a continuat sa insulte medicii si agentul de paza pe care a vrut sa-l stranga de gat.

Astfel, a intervenit un al doilea politist care l-a oprit si l-a incatusat. Barbatul insa nu s-a potolit nici dupa ce i-au fost puse catusele, el continuand sa ameninte cu moartea.

Intr-un final, moldoveanul a fost condus la oficiul Politiei din Milano.