Google+

Un moldovean in varsta de 48 de ani, lovit de un autobuz in Odesa, Ucraina: barbatul a fost adus cu SMURD-ul la Spitalul de Urgenta din capitala - VIDEO/FOTO

Un moldovean in varsta de 48 de ani, lovit de un autobuz in Odesa, Ucraina: barbatul a fost adus cu SMURD-ul la Spitalul de Urgenta din capitala - VIDEO/FOTO
Embed:

Un moldovean care a fost lovit de un autobuz in Ucraina a fost adus aseara la la Chisinau. Barbatul este in stare grava si a fost transportat de un echipaj SMURD. Aici, el a fost internat la Institutul de Urgenta.

 

Accidentul a avut loc acum trei zile in regiunea Odesa din Ucraina. Cei de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta  sustin ca victima a fost lovita in plin de autocar. Imediat, barbatul a fost internat la un spital din Odesa cu mai multe fracturi si traumatisme.

 

Aseara, el a fost adus la Chisinau si internat la Institutul de Medicina Urgenta din capitala.

 

Dumitru CARASIC, SEF SMURD MOLDOVA: "A efectuat misiunea de a tranporta un barbat in varsta de 48 de ani din orasul Odessa la Chisinau. Pe parcursul drumului, pacientul a fost monitorizat de echipa serviciului SMURD."

 

 Barbatul se afla sub ingrijirea medicilor din Chisinau, iar starea sa este grava, dar stabila. De la inceputul anului 2018, aceasta este a saptea intervetie transfrontaliera SMURD.

 

 

 

De la inceputul anului 2018, aceasta este a 7 interventie transfrontaliera SMURD.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn