A sadit in copilarie un copac in curtea blocului, insa nu i-a trecut prin minte ca peste ani, arborele ii va strivi masina. Vorbim despre un barbat din capitala care si-a gasit dimineata automobilul avariat, dupa ce un arbore putred s-a prabusit. Din fericire nimeni nu a avut de suferit.

Publicat:12.01.2018, 08:37

Incidentul s-a produs pe strada Mihai Sadoveanu din capitala. Soferul spune ca isi parcase masina langa blocul in care locuieste, iar dimineata a ramas socat. Un arbore imens era prabusit peste automobil. Parbrizul s-a facut tandari, iar acoperisul a fost avariat. 

Vladimir BORDIAN: “Aici a fost un copac. L-am plantat cand aveam 5-6 sase ani. Era putred  mai bine de sapte ani. Cred ca prejudiciul este de aproximativ 20 de mii de lei. E bine ca nu a avut de suferit nicio persoana. Masina o voi repara, dar este neplacut.”

 La fata locului au venit muncitorii de la Spatii Verzi. Soferul afirma ca va cere despagubiri.

Vladimir BORDIAN: “Au fost nenumarate solicitari ca acest copac sa fie taiat. Responsabilii ar fi trebuit sa ia o decizie.“

 Oamenii din curtea blocului se plang ca dupa ninsoarea din aprilie majoritatea pomilor din curte a fost distrusa. Dupa 10 luni, crengile s-au uscat, insa nimeni nu le taie.  

“Noi am dat lista la pretura sectorului Ciocana si lista la Spatiile Verzi, dupa avariile celea. Au venit sa-i taie? Dupa cum vedeti?”

Vladimir BORDIAN:Acest copac, dar si plopul abia de se tin sa nu cada in gradinita. Locatarii au vrut sa taie acest arbore in luna aprilie, atunci cand a nins. Cei de la Spatii Verzi, insa, i-au amenintat cu o amenda de 2000 de lei. Ei nu fac nimic, dar nici oamenilor nu le permit.”  
“Si acum stau crengile spanzurate in jos.”

 Soferul spune ca va ii va da in judecata intreprinderea Spatii Verzi, in cazul in care va refuza sa plateasca prejudiciul. Solicitati de Pro tv responsabilii de la Spatii Verzi au refuzat sa comenteze. 

Sursa video: Facebook via Город без маршруток! Водители помогают пешеходам