S-a urcat baut la volan pentru a le arata prietenilor cat de bine poate sofa, insa a ajuns cu masina intr-un copac. A patit-o un sofer de 22 de ani din Glodeni. Potrivit politiei, Mercedes-ul in care se aflau sase tineri s-a rostogolit pe sosea, a ajuns intr-un sant si s-a izbit de un copac de marginea drumului. Toti au ajuns cu traumatisme la spital.

Publicat:20.10.2017, 06:29

Politia sustine ca soferul in varsta de 22 de ani era beat crita. Aceasta insa nu l-a incurcat sa se urce la volanul Mercedesului, chiar daca nu avea nici permisul cu el.

Cand insa a vrut sa faca o manevra, barbatul a pierdut controlul masinii, a derapat de pe sosea, s-a inversat, a ajuns intr-un sant si s-a oprit intr-un copac. In urma impactului masina a fost facuta zob.

Accidentul s-a produs noaptea trecuta. Soferul a fost transportat in stare grava la spital, iar ceilalti cinci pasageri cu varste curpinse intre 15 si 18 ani s-au ales cu rani usoare. 

Denis GURDILA, SEF SECURITATE PUBLICA, IP GLODENI: “Toate persoanele din masina sunt persoane minore. Au fost testate cu alcoltest toti erau in stare de ebrietate.“

 Potrivit politiei, Mercedesul a fost cumparat acum doua saptamani, insa nu era inmatriculat.

Denis GURDILA, SEF SECURITATE PUBLICA, IP GLODENI: “Persoana care a condus masina a cerut sa-si demostreze abilitatile de sofer. Cum merge autobilul, cu ce viteza poate conduce.”

 Soferul risca o amenda de 57 500 de lei sau un an de inchisoare.