Google+

Un tanar de 22 de ani a ajuns cu Mercedes-ul intr-un copac, dupa ce a urcat beat crita la volan si fara permis de conducere: soferul si cei 5 pasageri, la spital. Amenda pe care ar putea sa o primeasca

Un tanar de 22 de ani a ajuns cu Mercedes-ul intr-un copac, dupa ce a urcat beat crita la volan si fara permis de conducere: soferul si cei 5 pasageri, la spital. Amenda pe care ar putea sa o primeasca
Embed:

S-a urcat baut la volan pentru a le arata prietenilor cat de bine poate sofa, insa a ajuns cu masina intr-un copac. A patit-o un sofer de 22 de ani din Glodeni. Potrivit politiei, Mercedes-ul in care se aflau sase tineri s-a rostogolit pe sosea, a ajuns intr-un sant si s-a izbit de un copac de marginea drumului. Toti au ajuns cu traumatisme la spital.

 

Politia sustine ca soferul in varsta de 22 de ani era beat crita. Aceasta insa nu l-a incurcat sa se urce la volanul Mercedesului, chiar daca nu avea nici permisul cu el.

 

Cand insa a vrut sa faca o manevra, barbatul a pierdut controlul masinii, a derapat de pe sosea, s-a inversat, a ajuns intr-un sant si s-a oprit intr-un copac. In urma impactului masina a fost facuta zob.

 

Accidentul s-a produs noaptea trecuta. Soferul a fost transportat in stare grava la spital, iar ceilalti cinci pasageri cu varste curpinse intre 15 si 18 ani s-au ales cu rani usoare. 

 

Denis GURDILA, SEF SECURITATE PUBLICA, IP GLODENI: “Toate persoanele din masina sunt persoane minore. Au fost testate cu alcoltest toti erau in stare de ebrietate.“

 

 Potrivit politiei, Mercedesul a fost cumparat acum doua saptamani, insa nu era inmatriculat.

 

Denis GURDILA, SEF SECURITATE PUBLICA, IP GLODENI: “Persoana care a condus masina a cerut sa-si demostreze abilitatile de sofer. Cum merge autobilul, cu ce viteza poate conduce.”

 

 Soferul risca o amenda de 57 500 de lei sau un an de inchisoare.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn