Google+

Pentru ca nu poate sa mearga la Hollywood, un tanar a decis sa aduca Hollywood-ul la Coscalia: a reprodus vestita inscriptie pe care a instalat-o pe un deal. Cat l-a costat, dar si ce cred satenii despre fapta tanarului - VIDEO

Pentru ca nu poate sa mearga la Hollywood, un tanar a decis sa aduca Hollywood-ul la Coscalia: a reprodus vestita inscriptie pe care a instalat-o pe un deal. Cat l-a costat, dar si ce cred satenii despre fapta tanarului - VIDEO
Embed:

Un tanar din Coscalia a adus Hollywood-ul la el acasa. Mai bine zis, acesta a reprodus vestita inscriptie si a instalat-o pe un deal din preajma localitatii. Astfel, tanarul spera ca satul lor va deveni o atractie pentru turisti. Simbolul filmului american l-a costat 40 de mii de lei.

 

Natalia GHETU, REPORTER PRO TV: “Pentru a face o fotografie langa celebra inscriptie Hollywood nu trebuie sa treceti oceanul. Inscriptia o gasiti pe un deal din Coscalia. Aici nu e Los Angeles, insa fotografiile sunt demne de album.”

 

Inscriptia a aparut pe acest deal saptamana trecuta si poate fi observata din orice colt al satului. Ideea ii apartine lui Anatol Tabarna. Tanarul lucreaza in domeniul constructiilor in Rusia si este convins ca inscriptia va aduce faima satului.

 

Anatolie TABARNA: “Sa auda si de satul nostru. De Hollywood stiu toti, sa fi fost Coscalia nu era sa fie bomba cum e acum. Sunt mandru ca ideea s-a primit.” 

 

Inscriptia l-a costat 40 de mii de lei. Ca sa-i iasa totul ca la carte, a fost ajutat de cativa priteni.

 

Anatolie TABARNA: “Aproximativ trei tone de metal a mers, inaltime la litere este de 5 metri. Acolo sunt 11*9 literele la mine 5 pe 3.”

 

 Tanarul are planuri mari. Isi doreste ca inscriptia sa lumineze noaptea, iar dealul sa devina locul preferat pentru indragostiti.

 

Anatolie TABARNA: “O sa vorbesc cu vecinii de la ei o sa ma conectez. Tot eu am sa achit. Pentru ceva frumos nu o sa-mi fie jale. Vreau sa fac un scaun la distanta pentru indragostiti.“

 

 Parintii baiatului sunt mandri de el.

 

Nina TABARNA, MAMA: “Ies pe prag si in fata mea vad Hollywodul.”

 

 Vasile TABARNA, TATAL: “Nu sunt banii mei, dar a baiatului. Ce vrea sa faca cu dansii.Eu as dori sa fie un copac de fier acolo si am pregatit si olacta mare sa o puna prima.“

 

 Satenii insa nu prea stiu ce semnifica celebra inscriptie.

 

“Hollyn…nu pot zice pana la urma. Cu d la urma. Asa ceva eu nu inteleg.”

 

“Imi place, imi place.”

 

In schimb adora actorii americani.

 

”Arnold Schwarzenegger”.

“Julia Roberts, toti o stiu.”

 

Unii spera ca datorita inscriptiei in Coscalia si sa se produca si filme. 

 

“Tinerutul nu-i uite cate case pustii.“

 

Pentru a crea impresia ca este la Hollywood, acest tanar a facut zeci de kilometri pentru a se fotografia langa faimoasa inscriptie.

 

“Am aflat de pe internet despre aceasta inscriptie si am venit sa fac o fotografie.”

 

Celebra inscriptie Hollywood, care este amplasata pe muntele Lee, langa Los Angeles, a aparut in 1923 si era initial o reclama pentru un cartier de locuinte.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn