Google+

Un taximetrist, disparut fara urma a fost gasit omorat si incendiat pe un camp. Cum s-a intamplat totul si cine sta in spatele crimei macabre: "Am tras numai o data si a cazut jos" - VIDEO

Un taximetrist, disparut fara urma a fost gasit omorat si incendiat pe un camp. Cum s-a intamplat totul si cine sta in spatele crimei macabre: "Am tras numai o data si a cazut jos" - VIDEO
Embed:

Un taximetrist din capitala, in varsta de 49 de ani, disparut fara urma, la finele lunii august a fost omorat cu bestialitate si incendiat pe un camp.

 

Potrivit politiei, in seara zilei de 23 august curent, taximetristul a preluat o comanda de a transporta o persoana intr-o localitate din raionul Dubasari. Pasagerul s-a dovedit a fi un barbat in varsta de 25 ani, originar din raionul Orhei, recent eliberat din detentie, ispasindu-si pedeapsa pentru trafic de fiinte umane, care a urcat de pe strada Calea Orheiului.

 

Individul, retinut a declarat cu lux de amanunte cum s-a intamplat totul. Potrivit lui, conflictul dintre ei s-ar fi iscat din cauza sumei de bani pe care urma sa o achite taximetristului, fiind lovit cu bestialitate in regiunea capului cu un obiect din metal, care ar fi provocat decesul. Incidentul ar fi avut loc in apropierea satului Molovata, raionul Dubasari, unde cadavrul barbatului a fost aruncat pe un camp si incendiat de catre agresor. Ulterior acesta i-a luat automobilul de model Skoda Superb, intrucat acesta ar fi pregatit benzina pentru incendierea cadavrului si actelor personale.

 


Barbatul a fost retinut pe un termen de 72 de ore. Acesta risca o pedeapsa cu inchisoare pe un termen de la 15 ani pana la 20 ani sau detentie pe viata.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn