Google+

Se ingroasa ceata. 11 curse aeriene au fost amanate, anulate sau redirectionate pe aeroporturile din Romania: "Nu mai stim ce e cu noi" - VIDEO

Se ingroasa ceata. 11 curse aeriene au fost amanate, anulate sau redirectionate pe aeroporturile din Romania: "Nu mai stim ce e cu noi" - VIDEO
Embed:

Din cauza cetii, 11 zboruri au fost anulate de aseara si pana azi, iar altele au fost amanate sau redirectionate pe aeroporturile din Romania. In loc sa ajunga luni acasa, pasagerii de la Istanbul au venit abia azi. Ei spun ca au trecut vama de nenumarate ori, iar cand venea momentul sa urce in aeronava, zborul se amana din nou.Valentina Vieru a petrecut aproape 48 de ore in aeroporturi. Femeia a pornit din Statele Unite luni seara si a ajuns cu escala la Chisinau abia astazi la amiaza. Spune ca la Istanbul zborul i-a fost anulat pentru ca la Chisinau conditiile meteo nu ar permite aterizarea. 

 

”In Chisnau trebuia sa ajung aseara."

 

”Erau pasageri care stateau de duminica. Nu a mai fost nici o cursa spre Chisinau.” 

 

Femeia spune ca erau familii cu copii mici care stateau de zeci de ore in aeroport. Altii, satui de amanarile repetate ale zborului, au schimbat biletul spre Odesa, ca mai apoi sa ia de acolo autocarul spre Chisinau.

 

Era o femeie cu copil mic bolnav, cu febra, a plans mereu. Nimeni nici nu a tras un pic de atentie. - S-au purtat foarte prost. - Ne-am tulburat, nu mai stiam ce e cu noi.” 

 

Iar aceasta femeie, care se intoarce tot din SUA, a ramas blocata la Istanbul tocmai de duminica. Ea spune ca multi pasageri nici nu reuseau sa se inteleaga cu angajatii aeroportului, intrucat se vorbea cu ei doar in engleza.

 

"A fost cazare, mancare. Am alergat prin aeroport.  Anulau cursa, ba era, ba nu era..Treceam controlul, bagaj, pasaport, iar se anula zborul.”

 

Zborul de la Varsovia de aseara a fost si el anulat. Pasagerii au ajuns abia azi la amiaza.

 

“Ne-au spus ca e zapada puternica si ceata, iar la Chisinau nu se poate de aterizat. Ne-au dat transport si cazare.” 

 

Iar dupa mai multe curse anulate din si spre Moscova, astazi zborul a avut o intarziere de trei ore.

 

“Ne-am retinut din cauza vremii in Moldova.”

 

“Trebuia sa ne urcam la 10:50, dar ne-am urcat la 13:20. Nu au fost incomoditati, doar ca am asteptat.”

 

Graficul zborurilor pe aeroportul din Chisinau este dat peste cap de mai bine de trei zile. Responsabilii de acolo sustin ca de vina ar fi timpul nefavorabil de la noi sau din tara in care ar urma sa aterizeze sau sa decoleze aeronava. Potrivit meteorologilor, ceata se va mentine si in urmatoarele zile.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn