Unul dintre cei doi moldoveni, care au fost retinuti, fiind banuiti ca intrau in case de lux din Hamburg si furau de acolo tot ce era mai scump, a fost adus astazi in fata judecatorilor. Magistratii au emis mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele acestuia. Suspectul nu a facut nicio declaratie.

Publicat:07.12.2018, 09:38

Decizia a fost luata de catre Judecatoria Chisinau, cu sediul Centru. Moldoveanul isi va petrece urmatoarele 30 de zile in Penitenciarul nr. 13 din capitala.

Tot astazi urmeaza sa fie adus in fata judecatorilor si cel de-al doilea moldovean, care a fost retinut acum doua zile de autoritati.

Potrivit procurorului de caz, astazi, oamenii legii au facut perchezitii in masinile de lux ale celor doi moldoveni retinuti. In automobile au fost gasite sume mari de bani.

Ceilalti 15 moldoveni au fost anuntati in cautare de catre autoritati.

Cautau vile de lux in Germania, pandeau cand stapanii nu sunt acasa, iar apoi intrau si furau tot ce gaseau de pret acolo. Cu asta se ocupa o grupare formata din 17 moldoveni, care a fost deconspirata de autoritatile de la noi, in cooperare cu cele de la Hamburg. In total, indivizii ar fi furat bunuri in valoare de 20 de milioane de lei. Doi dintre suspecti au fost retinuti.

Pe Instagram-ul Pro TV Chisinagasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova, dar si din lume!  

Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.