Google+

Democratii cheama, din nou, ACUM sa discute formarea unei aliante. Candu: "Ca sa nu o sun eu pe Maia Sandu si sa o indemn sa iasa din ACUM, facem aceasta invitatie publica" - VIDEO

Democratii cheama, din nou, blocul electoral ACUM sa discute formarea unei aliante in noul parlament.

 

Andrian CANDU: "Zilele trecute am transmis o invitatie catre ACUM. Cu regret aceasta invitatie a fost respinsa imediat fara a acorda o anumita sansa dialogului. Noi consideram ca este o greseala ceea ce au facut ACUM, deoarece politica inseamna comunicare, dialog, arta compromisului.

 

Oamenii politici au responsabilitatea interesului cetatenilor si nu interesele de grup. Numai prin dialog poti sa creezi ceva. Regretam ca cei din ACUM s-au grabit sa respinga invitatia noastra si regretam ca dialogul care este se bazeaza pe dialogul cu presa.

 

In acest context as vrea sa mentionez ca daca ACUM ar fi acceptat dialogul ar fi vazut ca PD este flexibil si are interesul cetateanului si al angajamentului pe care l-am asumat.

 

Chiar daca PD are mai multe mandate in parlament decat ACUM, am fi fost dispusi sa oferim ACUM conducerea viitorului guvern, inclusiv functia de prim-ministru. Am fi discutat despre programul nostru de guvernare, dar si despre subiectele de interes ale blocului ACUM.

 

Nu este vorba de faptul ca ne plac foarte mult colegii din ACUM, nu este vorba ca ii apreciem mai mult decat ne apreciaza ei pe noi. In politica mai putin se vorbeste despre dragoste, dar mai mult despre interesul pe care il avem fata de cetateni.

 

Pe Instagram-ul Pro TV Chisinagăsiţi imaginile, dar si stirile momentului din Moldova, dar şi din lume!  

 

Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.


 

Luand in considerare programele electorale ale PD si ACUM, impreuna cu ACUM am fi gasit anumite compromisuri. In contextul acestei oferte, consiliul executiv a decis sa facem o noua invitatie adresata iarasi colegilor de la ACUM pe care ii asteptam sa discutam pentru a gasi acele solutii pentru tara si daca aceasta invitatie nu va fi invitatie nici de aceasta data, atunci, la inceputul saptamanii viitoare ne vom intruni din nou si vom decide care sunt urmatoarele actiuni.

 

Aceasta invitatie am facut-o public acum ca sa nu mai existe alte speculatii sau manipulari ca chipurile sunt sunati unii si indemnati sa iasa din ACUM, asa cum a spus zilele trecute colega noastra Maia Sandu ca cineva din colegi au fost sunati si li s-a spus sa iasa din ACUM. Ca sa nu o sun eu pe Maia Sandu si sa o indemn sa iasa din Blocul ACUM, facem aceasta invitatie publica."

 

 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn