Google+

Consiliul Electoral de Circumscriptie va decide maine daca Dorin Chirtoaca va fi inregistrat ca participant la referendumul de demitere a sa: inca asteapta decizia CEC - VIDEO

Consiliul Electoral de Circumscriptie va decide maine daca Dorin Chirtoaca va fi inregistrat ca participant la referendumul de demitere a sa: inca asteapta decizia CEC - VIDEO
Embed:

Dorin Chirtoaca va afla maine daca va fi inregistrat sau nu in cursa electorala pentru referendumul de demeterea sa. Desi astazi Consiliul Electoral de Circumscriptie urma sa ia o decizie, sedinta a fost amanata pentru ca nu ar fi primit raspunsul de la CEC, cum sa procedeze in acest caz.

 

Vitalie MIRON, VICEPRESEDINTE CONSILIUL ELECTORAL DE CIRCUMSCRIPTIE: “O data cu parvenirea unui raspuns de la CEC urmeaza sa ne intrunim intr-o sedinta extraordinara.”

 

 Desi astazi presedintele Comisiei Electorale Centrale, Alina Rusu a declarat pentru Pro TV, ca in raspunsul sau CEC-ul a scris ca membrii Consiliului Electoral de Circumscriptie sunt cei care urmeaza sa decida daca sa-l inregistreze pe Dorin Chirtoaca la referendumul pentru demiterea sa.

 

Consiliul Electoral de Circumscriptie sustine insa ca deocamdata nu a primit niciun document de la CEC, asa ca sedinta a fost amanata pentru maine. Liberalii spera ca in cazul in care Dorin Chirtoaca va fi inregistrat in cursa electorala, atunci primarul suspendat va fi eliberat din arest la domiciuliu pentru a-si face campanie.

 

Pana acum s-au inregistrat doar socialistii. Referendumul va avea loc pe 19 noiembrie si vor fi deschise 301 sectii de votare. PD, PLDM, PUN si PPDA si-au indemnat sustinatorii sa nu participe. Dorin Chirtoaca a fost retinut la 25 mai in dosarul parcarilor cu plata, acuzat de trafic de influenta si corupere pasiva. El se declara nevinovat. 

 

 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn