Google+

Usatii: PD va organiza un miting pentru sutinerea lui Plahotniuc. Presedintele Timofti a refuzat inca odata candidatura lui

Presedintele Nicolae Timofti a refuzat inca odata candidatura lui Vlad Plahotniuc la functia de premier. Cel putin asta sustine liderul PN Renato Usatii intr-un filmulet video postat pe pagina sa de socializare. Totodata, Usatii spune ca PD va organiza maine un miting de sustinere pentru Plahotniuc.Potrivit lui Usatii, sustinatorii PD urmeaza, miercuri la ora 10:00, sa organizeze un miting in fata Resedintei presedintelui pentru a cere sefului statului ca sa-l desemneze pe Vlad Plahotniuc la functia de premier.

 

Renato USATII: "Asa zisele partide europene, ieri liderii acestora au venit la consultarile cu presedintele Timofti. Au venit doar cu o singura candidatura: cea a lui Vlad Plahotniuc. Timofti a refuzat, cat de ciudat ar fi, dar a refuzat candidatura lui, in principiu e bravo. Astazi dimineata platforma DA iese in strada, in fata Resedintei, pentru a cere sefului statului ca sa nu desemneze un candidat PD. 

 

De cealalta parte, miercuri la ora 10:00 Partidul Democrat va aduna cateva mii de oamenii si va merge la Resedinta pentru a-i cere lui Timofti ca sa-l desemneze pe Plahotniuc candidat la functia de premier. Sa ceara ca sa inceteze criza politica, doar Plahotniuc poate salva Moldova, doar parcursul european. Astfel, daca Timofti va inainta candidatura lui Plahotniuc, noi trebuie sa iesim imediat in strada pentru a nu-i oferi sansa sa ajunga in Parlament.

 

Daca Timofti o sa refuze totusi candidatura lui, acesta deja o sa fie un lucru foarte interesant. De aceea Timofti e inca bravo."


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn