Google+

Valeriu Munteanu il va sustine pe Andrei Nastase in turul 2 al alegerilor locale: "Sustinerea mea este neconditionata, dar mi-ar placea daca Nastase ar prelua cate ceva din programul meu"

Candidatul PL Valeriu Munteanu, a declarat intr-o conferinta de presa ca in turul doi al alegerilor locale din capitala il va susine neconditionat pe canditatul PPDA, Andrei Nastase.

 

Valeriu MUNTEANU, CANDIDAT PL: "Dupa cum bine stiti ratiunea acestei campanii a fost eliberarea Chisinaului din ghearele binomului Plahotniuc-Dodon. Rezultatele mele si cauzele acestor rezuletate nu le voi discuta acum, dar dupa turul doi al alegerilor.

Sustunerea mea plenara pentru Andrei Nastase, candidatul fortelor pro-euroopene si pe care il indemn sa lupte cu fortele oligarhice Plahotniuc - Dodon. Sustinerea mea este neconditionta, dar mi-ar placea daca Andrei Nastase ar prealua din programul meu si indemn ca alegatorii care m-au votat ieri pe mine, pe 3 iunie sa-l voteze pe Nastase.

 

Solicit tuturor locuitorilor Chisinau sa iasa la alegeri in data de 3 iunie si sa-l sustina pe Andrei Nastase. In ceea ce ma priveste pe mine voi continua sa lupt pentru democratie si voi ramane acelasi Valeriu Munteanu. Eu lupt si nu a ascund. Binomul nu va invinge, mult succes Andrei Nastase.

 

Caracatita este inca vie, dar abia rasufla."

 

Lupta pentru sefia capitalei se va da intre Ion Ceban si Andrei Nastase, in turul 2 al alegerilor locale de la Chisinau. Turul doi al alegerilor locale in Chisinau va avea loc peste doua saptamani, la data de 3 iunie. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn