Google+

Victoria, tanara din Straseni care are in grija 5 copii si si-a ucis sotul violent, isi va afla sentinta in octombrie: noile marturii ale unui martor al acuzarii. Procurorii cer 12 ani de inchisoare pentru femeie - VIDEO

Victoria, tanara din Straseni care are in grija 5 copii si si-a ucis sotul violent, isi va afla sentinta in octombrie: noile marturii ale unui martor al acuzarii. Procurorii cer 12 ani de inchisoare pentru femeie - VIDEO
Embed:

Victoria Pruteanu, tanara din Straseni care are in grija 5 copii si si-a ucis sotul violent, isi va afla sentinta in octombrie. Ultima sedinta de judecata a fost amanata. Magistratii de la Curtea de Apel urmau sa pronunte astazi decizia, insa din cauza ca nu toti martorii au venit la sedinta, aceasta a fost reprogramata. Un martor al acuzarii, politistul de sector, a venit totusi si a depus marturii noi impotriva femeii.

 

VIDEO IN CURAND

 

Potrivit avocatilor, la sedinta de astazi urmau sa se prezinte ultimii 3 martori, iar ulterior sa fie pronuntata decizia. A venit doar politistul de sector care s-a ocupat de cazul Victoriei in ultimii ani. Fiind luat la intrebari de procurori, politistul a facut declaratii impotriva femeii, mentionand lucruri pe care nu le-a spus in prima instanta, la judecatoria Straseni, care a condamnat-o pe Victoria la 3 ani si 8 luni de inchisoare cu executare. Avocatii Victoriei Pruteanu sustin ca martorul a spus minciuni.

 

Victoria a venit la sedinta cu cele doua fete ale sale, dar si cu cele trei surori de care le are in grija dupa ce mama lor a murit. Nu am reusit sa vorbim cu ea, intrucat se afla  in prezent in arest la domiciliu si are dreptul sa discute doar cu avocatii si cu procurorii. Una dintre surorile ei spune insa ca politistul minte.

 

Victor Braghis, fostul politist de sector din localitatea Onesti, unde Victoria locuia impreuna cu familia sa, a refuzat sa faca declaratii pentru presa.

 

In fata magistratilor de la Curtea de Apel insa, omul legii a spus ca nu a facut aceste declaratii inca la judecatoria Straseni, deoarce nimeni nu l-a intrebat. Contactat de Pro Tv, seful procuraturii din Straseni a negat ca i-ar fi dat indicatii martorului, asa cum sustin avocatii.

 

Victoria Pruteanu in varsta de 23 de ani a ajuns in atentia presei dupa ce a fost condamnata de  judecatoria Straseni la 3 ani si 8 luni de inchisoare pentru ca si-a injunghiat sotul care o batea. Nu a contat ca anterior ea a cerut de nenumarate ori ajutorul autoritatilor si a inceput si procesul de divort. La inceputul anului, Victoria a fost incatusata sub privirile copiilor sai, iar ulterior, femeia a fost eliberata in arest la domiciliu pana la pronuntarea deciziei de catre Curtea de Apel. Acum, procurorii cer ca aceasta sa fie condamnata de 12 ani de inchisoare.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn