Google+

Vladimir Plahotniuc - prim-ministru pe facebook. Democratii neaga ca noua pagina le-ar apartine. Intre timp a fost creata o pagina anti-Plahotniuc - VIDEO/FOTO

Vladimir Plahotniuc - prim-ministru pe facebook. Democratii neaga ca noua pagina le-ar apartine. Intre timp a fost creata o pagina anti-Plahotniuc - VIDEO/FOTO
Embed:

In timp ce unii il contesta, altii au initiat o campanie de sustinere. Pe o retea de socializare a aparut doua pagini - una intitutalata "Vladimir Plahotniuc - prim-ministru" si a doua Nu-Plaha. Deocamdata nu se cunoaste cine le-a creat. Democratii neaga faptul ca pagina pro-Plahotniuc le-ar apartine.


Pagina intitulata "Vladimir Plahotniuc prim-ministru" a aparut ieri, cu doua zile inainte ca presedintele sa desemneze un nou candidat la functia de premier si a adunat cateva sute de aprecieri. Desi a fost creata pentru sustinerea lui Plahotniuc, democratii afirma ca nu stiu cui i-ar apartine ideea. 


Marian LUPU, LIDER PD: “Suntem in era tehnologiei...."


Pe aceeasi retea de socializare a fost creata si o pagina anti-Plahotniuc,  intitulata "Nu-Plaha", care a adunat mai multe aprecieri decat cea pro-Plahotniuc. Maine simpatizantii democratilor vor organiza o manifestatie la Chisinau. Liderul PD nu a pus nici da nici ba. 


In acelasi timp tot maine si activistii platformei DA au anuntat ca vor organiza manifestatii ample in Piata Marii Adunari Nationale pentru a-si manifesta nemultumirea fata de candidatura lui Vlad Plahotniuc la functia de prim-ministru.

 

 

Pagina o gasiti AICI


Totodata, pe facebook a fost creata si o pagina anti-Plahotniuc:

pagina o gasiti AICI

 

Anterior, presedintele a acuzat presiuni din parte PD-ului pentru a-l desemna pe democratul Vlad Plahotniuc candidat la functia de premier.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn