Google+

Vladimir Putin va candida pentru al patrulea mandat. Anuntul facut de presedintele rus - VIDEO

Vladimir Putin va candida pentru al patrulea mandat. Anuntul facut de presedintele rus - VIDEO
Embed:

Vladimir Putin va candida pentru al patrulea mandat. Anuntul a fost facut acum cateva minute la o intalnire avuta cu muncitorii unei fabrici. De dimineata insa, la un eveniment organizat la Moscova, presedintele a evitat sa vorbeasca despre acest subiect.

 

”- Spuneti-ne, va rog, o sa participati la alegerile din 2018? - Am o intrebare catre voi. Daca o sa iau aceasta decizie, atunci voi si apropiatii vostri o sa sustineti aceasta decizie?”

 

Liderul de la Kremlin a fost curios sa afle daca cei prezenti la forum ii vor sustine candidatura. Deloc surprinzator, sala a izbucnit in aplauze.

 

Vladimir PUTIN, PRESEDINTELE FEDERATIEI RUSE: ”Eu inteleg ca aceasta decizie trebuie luata in timpul apropiat si va fi luata in curand. Desigur ca eu voi tine cont de discutia si reactia voastra. Va multumesc.”

 

Dupa cateva ore, Vladimir Putin a anunta ca va candida pentru a patra oara la functia de presedinte. El are deja cel putin patru concurenti. Printre cei care au anuntat ca vor sa ocupe fotoliul de presedinte este Rahman Iansukov, un om de afaceri, Larisa Renar, o antreprenoare din Novosibirsk, dar si Ecaterina Gordon, care este interpreta si jurnalista.

 

Totusi, prima care a anuntat ca vrea sa-i ia locul lui Vladimir Putin a fost cunoscuta prezentatoare Ksenia Sobciak, care s-a calificat drept un candidat impotriva tuturor. Opozantul Alexei Navalnai, cel mai mai mare critic al presedintelui rus, nu va putea candida din cauza unei condamnari la 5 ani de inchisoare cu suspendare pentru deturnare de fonduri. Alegerile prezidentiale in Rusia vor avea loc in martie, anul viitor.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn