Vor strabate Moldova in lung si lat. Un grup de persoane a decis sa gaseasca frumosul acasa si nu in strainatate. Maine, 12 barbati vor urca in masini si vor porni intr-o expeditie de cinci zile prin tara. Pe langa canicula, aventuristii vor mai avea de infruntat si relieful pe alocuri neprietenos al tarii noastre, iar totul pentru a arata oamenilor cat de frumoasa este Moldova.

Publicat:13.07.2016, 13:25

Imaginile au fost facute anul trecut de cativa moldoveni, care s-au aventurat intr-o expeditie in pustiul Sahara. Tot ei au decis sa pornesca in acest an intr-o calatorie asemanatore, doar ca deja prin Moldova. 

Ilie TOMA, COORDONATORUL PROIECTULUI: “Nu vom alege drumurile usoare, vom merge prin sate, unde nu este asfaltat. Acolo sunt locurile cele mai frumoase.”

Calatoria va dura cinci zile, timp in care aventuristii isi propun sa strabata Moldova in lung si lat. Ei promit multe poze si chiar vor transmite live din unele locuri pitoresti ale tarii noastre. 

Ilie TOMA, COORDONATORUL PROIECTULUI: “Vom interactiona cu oamenii...”

Inainte de avertura, cateva persoane au mers in cautarea locurilor mai putin cunoscute, dar totodata foarte frumoase din tara noastra. Acum participantii la maraton au un traseu bine stabilit si stiu din timp unde vor inopta, schitandu-si destinatiile pe o harta. 

Ilie TOMA, COORDONATORUL PROIECTULUI: “Vom dormi in masina, pe iarba...”

In expeditie vor merge 12 barbati, printre care si fostul ministru al justitiei Oleg Efrim. Ei vor porni la drum cu sase masini. Transportul a fost asigurat de organizatori. 

Oleg EFRIM, FOSTUL MINISTRU AL JUSTITIEI: “Voi face parte din majoritatea oamenilor care nu au calatorit prin Moldova.”

Scopul expeditiei este de a arata oamenilor ca nu doar in strainatate sunt locuri pitoresti, ci si in Moldova.