Google+

Voronin se ia de Ghimpu: " Misa, tu pentru cine lucrezi, spune cat ti-au platit romanii pentru asta. Tu te stimezi? A, Misa?". Liderul PL:" Eu n-am dreptul sa va spun Volodea"

Voronin se ia de Ghimpu: " Misa, tu pentru cine lucrezi, spune cat ti-au platit romanii pentru asta. Tu te stimezi? A, Misa?". Liderul PL:" Eu n-am dreptul sa va spun Volodea"
Embed:

Liberalii au cerut astazi in plen ca 2018 sa fie declarat anul unirii. Ideea, care nu a primit votul majoritatii, a starnit o reactie sarcastica a comunistului Vladimir Voronin, care a cerut Procuraturii sa il ia in vizor pe liderul liberal.

 

Vladimir VORONIN, DEPUTAT PCRM: “Ghimpu, tu pentru cine lucrezi  De 4 ani de zile nu te finantaeaza Romania si tu stai cu drapelul Romanie. Te stimezi pe tine? Aaa, Misha?”

 

Mihai GHIMPU, DEPUTAT PL: “Eu n-am dreptul sa spun Volodea. Vreau sa va amintesc ca aceste trei culori au fost si sunt si drapelul RM. Diferenta este doar ca pe al nostru e stema de stat. Si eu cu mandrie port acest drapel, sunteti de acord? Finantare multumesc, n-am nevoie de bani. Stiu sa fac politica si fara bani.”

 

Mihai Ghimpu vrea sa-si implice si colegii din legislativ in crearea agendei de evenimente pentru 2018.

 

Mihai GHIMPU, DEPUTAT PL: “Ar fi corect si noi cei care locuim in Republica Moldova sa anuntam anul 2018 anul unirii si parlamentul sa constituie o comisie din reprezentatii fractiunilor PL, PLDM si PPEM, fara socialisti si comunisti ca voi sunteti cu Rusia. Comisia sa prezinte parlamentului un plan de actiuni pentru anul 2018.

 

Vladimir VORONIN, DEPUTAT PCRM: “Sunt dezbateri. Unde ne grabim? Ghimpu,cine te-a finantat? Eu v-am propus bilete, posmagi. Care Romania, ce-i cu voi bai? Duceti-va si va tratati. Consitutia RM prevede ca cei care cheama la dezbionarea statului sa fie trasi la raspundere. Procuratura sa deschida ancheta pe Ghimpu, sa fie tras la raspundere.”

 

Mihai GHIMPU, DEPUTAT PL: “Noi vorbim acum de aniversare, de istorie, nu am pus acum la vot unirea.  Eu am votat independeta acestui stat, da dvs erati pt URSS. Care stat?”

 

Ideea liberalilor nu a fost acceptata de deputati. In 2018 se fac 100 de ani de la unirea tuturor provinciilor romanesti, printre care Basarabia. In 1940 teritoriul actual al Republicii Moldova a fost cedat Uniunii Sovietice, ca urmare a pactului dintre Hitler si Stalin.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn