ZGD se plange ca reteaua de distributie Moldpresa nu a distribuit ziarul abonatilor si cititorilor si considera ca acest lucru este un act de sabotaj. Acestia spun ca totul s-ar fi intamplat dupa ce au publicat cateva articole de investigatie despre persoane de conducere din tara si organe de control din CNA.

Publicat:04.05.2017, 08:59

"Astazi, 4 mai 2017, reteaua de distributie Moldpresa nu a distribuit Ziarul de Garda abonatilor si cititorilor. Dupa a ancheta preliminara, redactia ZdG constata cu ingrijorare ca este un act de sabotaj. sefii Moldpresa nu au fost de gasit pentru a explica situatia. In dimineata zilei de astazi, 4 mai 2017, mai multi cititori ai Ziarului de Garda din Chisinau au semnalat ca nu au primit ziarul, fiind abonati. Alti cititori ne-au comunicat ca ziarul lipseste din chioscurile Moldpresa.", scrie Ziarul de Garda

Aceeasi publicatie spune ca astazi au inclus in paginile ziarului cateva articole de investigatie, care dezvaluie interese ale unor importante persoane din conducerea R. Moldova si ale organelor de control (CNA). 

Ziarul de Garda scrie ca la mijloc ar fi un conflict de interese.

Contactati de PRO TV, cei de la Moldpresa spun ca sunt robleme tehnice la soft, la sistemul electronic de distributie. Responsabilii dau asigurari ca pana maine cel tarziu ziarele vor ajunge in toate chioscurile.

Acestia mai spun ca nu este vorba doar de distribuirea Ziarul de Garda, ci a mai multor publicatii. 


CITESTE SI: Firma ascunsa a familiei unui sef de la CNA a „descins” in licitatiile de la gradinite - Zdg.md