Google+

Zeci de angajati de la troleibuze au fost scosi sa curete zapada de pe drumuri. Au dat cu lopata pe bulevardul Moscovei, pentru ca masinile sa aiba unde parca si sa nu incurce transportului public - VIDEO

Zeci de angajati de la troleibuze au fost scosi sa curete zapada de pe drumuri. Au dat cu lopata pe bulevardul Moscovei, pentru ca masinile sa aiba unde parca si sa nu incurce transportului public - VIDEO
Embed:

Zeci de angajati de la troleibuze au fost scosi aseara sa curete zapada de pe drumuri. Au dat cu lopata pe bulevardul Moscovei, pentru ca masinile sa aiba unde parca ziua si sa nu incurce transportului public. In loc sa gaseasca solutii eficiente pentru dezapezirea orasului si ameliorarea traficului, primarul interimar a participat la curatatul de noaptea trecuta. A numit aceasta activitate flash-mob si a postat poze pe Facebook.

 

Cibotari Pavel, lucreaza paznic la unul dintre parcurile de troleibuze. Aseara, insa, a fost drumar pentru cateva ore.

 

„Eu dupa cum am mai spus nu-i datoria noastra sa facem lucru asta, dar pentru ca primaria nu reuseste sa indeplineasca lucrul care trebuie, noi am hotarat sa venim sa ajutam. Sa ia pilda de la noi si  ceilalti.”

 

„Nu se descurca fara Dumneavoastra? - Nu,nu. Cine se face vinovat de ambuteiaje din ultimele zile? Soferii ca-si lase masinele.  Dar daca nu au unde parca?  -Sa faca parcari.” 

 

Mecanici, femei de serviciu si paznici, angajati ai Regiei Transport Electric, au curatat zapada de pe o portiune a bulevardului Moscovei. Acolo unde zilele trecute troleibuzul 10 a ramas blocat aproape o ora, din cauza masinilor parcate pe una dintre benzile de circulatie din cauza mormanelor de zapada de langa trotuare.

 

„Ati mai curata zapada  de cand lucrati la RTEC? - Nu in drum, dar in parc. Nu credeti ca primaria trebuia sa gaseasca alta solutie? - Cand o sa gaseasca o sa faca. Nu prea s-au descurcat? - Cand o sa fie o sa descurce.”

 

 
„Daca  trebuie, am muncit am venit aici si plecam iar la munca. Trebuie de ajutat, sa treaca troleibuze.”

 

Seful Regiei Transport Electric spune ca muncitorii, care erau ieri in tura de noapte, au iesit practic din initiativa proprie la curatat. 

 

Dorin CIORNII, SEF REGIA TRANSPORT ELECTRIC: „Initiativa a fost luat de comun dar mai mult vine de la soferi care stat blocati in trafic.”

 

Si primarul interimar, Ruslan Codreanu a iesit sa dea cu lopata. Desi are misiunea de a administra orasul, acesta a venit sa curate zapada, dupa ce spunea saptamana trecuta ca a impins si masini.

 

L-am intrebat de ce nu a gasit solutii mai eficiente pentru a deszapezi orasul.

 

Sa faca poze si sa-l sustina pe primarul interimar au venit si doi din consilierii  acestuia.

 

Denis ZACON, CONSILIERUL PRIMARULUI INTERIMAR: „E treaba primariei sau locuitoriilor sa  curate orasului? - A primariei totusi si ototusi si oamenii ar putea face voluntariat.”

 

Unii dintre cei care au trecut pe acolo spun ca primarul interimar nu are decat sa curate, daca nu a reusit sa gaseasca alte solutii.

 

Cateva zile la rand troleibuze care circula pe Bulevardul Moscovei dar si pe strada Puskin au ramas blocate din cauza masinilor parcate pe carosabil. Si pe alte strazi s-au format ambuteiaje imense. Soferii spun ca nu unde parca din cauza zapezii adunate pe trotuare, in timp primaria spune ca nu poate evacua omatul din cauza automobilelor.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn