O femeie din New Jersey, care obisnuieste sa achite saptamanal cumparaturile unui strain, a sarit in ajutorul unui client, zilele trecute, intr-o benzinarie.

Publicat:08.08.2018, 07:13

Si chiar a achitat cât datora clientul, care i s-a parut apoi cunoscut.

“M-a întrebat cum ma cheama. “Ruth”, i-am raspuns, iar el s-a prezentat: “Ruth, eu sun Keith”. Atunci i-am zis: “Semeni cu Keith Urban, cred ca multi îti spun asta...”. “Pai chiar sunt Keith Urban”, a replicat el. Dar eu i-am raspuns: “Nu cred asta”.”

Femeia recunoaste ca nu s-a lasat usor convinsa. Ba chiar l-a luat la întrebari pe cântaret. Voia sa stie de ce este însotit de o domnisoara, si nu de sotia lui, actrita Nicole Kidman.

“L-am luat la întrebari: “Pe bune? Chiar asa? Atunci unde e Nicole? Si cine e femeia cu care esti?” Si nu eram deloc amabila. 
Dar el mi-a raspuns: “E sora mea, poti s-o întrebi”. Atunci i-am zis: ”În regula. Nu cred ca ea va mintii o femeie în vârsta”.”

Doamna generoasa a remarcat, apoi, ca prin preajma sunt si garzile de corp ale cântaretului. Atunci s-a convins ca a platit pentru o vedeta.

“M-am cam fâstâcit, atunci, dar el a fost binevoitor.”

Keith Urban, povesteste doamna Reed, a pus o banconta de cinci dolari, adica suma pe care o datora la benzinarie, într-o cutie pentru donatii. Si a aceptat bucuros sa se fotografieze cu generosul lui sponsor.

În urma cu câtiva ani, Ruth Reed a decis, de Revelion, sa faca saptamânal o fapta buna. Mai precis, si-a propus sa achite cumparaturile unui strain, pe care îl considera mai strâmtorat - de obicei, la supermarketul la care obisnuieste sa mearga. Însa zilele trecute s-a grabit sa ajute pe cineva la o benzinarie.

“Parea ca are probleme cu cardul, tranzactia a fost respinsa, si i-a cerut unei domnisoare 5 dolari. Atunci m-am oferit: “Lasati, ca platesc eu!”.”