Google+

Am divortat, sarbatorim! IN EXCLUSIVITATE in Moldova, organizeaza petreceri cu ocazia DIVORTULUI

Am divortat, sarbatorim! IN EXCLUSIVITATE in Moldova, organizeaza petreceri cu ocazia DIVORTULUI
Embed:

E ca la nunta, doar ca invers. Divorturile pot fi sarbatorite acum si in Moldova. Acestea arata exact ca o pelicula inversata a nuntii si ii costa pe miri pana la 5 mii de euro. Desi agentiile sunt gata sa organizeze asemenea ceremonii, deocamdata nicio pereche din Moldova nu a apelat la asemenea servicii.

 

Desi nu sunt nici macar iubiti, Dumitru si Rodica au incercat sa vada cum e sa fii in pielea unor soti care divorteaza si mai dau si o petrecere cu aceasta ocazie. Pregatirile sunt aceleasi ca si la nunta.

 

La eveniment mirii vin cu masini separate, iar cand intra in sala rasuna o muzica special pregatita.

 

Dupa ce renunta la simbolul dragostei deja pierdute - inelele - si obtin mult asteptatul certificat de divort, se incinge o adevarata petrecere, la care participa, tot ca la nunta, si rudele mirilor. Organizatorii spun ca in acest fel au vrut sa transforme un moment lacrimogen in unul de bucurie.

 

Ca la orice petrecere, nici tortul nu lipseste, doar ca este putin diferit. Este taiat in jumatate si are o inscriptie care le reaminteste mirilor ca tocmai si-au dezlegat destinele.

 

Cei care isi doresc o astfel de petrecere trebuie sa stie ca evenimentul i-ar costa intre 1000 si 5000 de euro. Ideea a fost preluata din strainatate, unde astfel de agentii se bucura de succes, in special in Japonia si China. 

 

Potrivit biroului national de statistica, una din doua perechi din Moldova divorteaza. Iar in lume tara noastra ocupa locul 4 dupa numarul casatoriilor destramate.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Divertisment
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn