Un fotograf din SUA cere ajutorul internautilor pentru a gasi un cuplu misterios pe care acesta l-a fotografiat in timpul unei propuneri de casatorie, pe marginea unei prapastii adanci de 1.600 de metri, in Yosemite Park, California.

Publicat:23.10.2018, 08:49

Matthew Dippel, din Grand Rapids, Michigan, vizita Yosemite alaturi de prietenul lui Josh, în drumul celor doi spre Los Angeles, scrie The Independet.

Când se aflau în parcul national, cunoscut pentru cascade si vederi spectaculoase, au decis sa fotografieze apusul. În acel moment, în imaginea surprinsa de Dippel, au aparut cei doi îndragostiti în momentul intim.

Dippel si Josh i-au cautat ulterior pe cei doi îndragostiti, dar nu i-au mai gasit. Totusi, Dippel nu vrea sa se dea batut. El a cerut pe Twitter ajutorul oamenilor: 'Ajutor pe Twitter. Nu-i stiu pe cei doi îndragostiti din imagine, dar sper sa-i gasim. Am facut aceasta fotografie pe Vârful Taft, în Parcul National Yosemite, pe 6 octombrie 2018'.

Din momentul în care a postat fotografia, aceasta a fost distribuita de mai mult de 300.000 de ori. Peste 150.000 de oameni au comentat.