Cantareata americana Beyonce a sustinut un recital in cadrul festivitatilor organizate cu prilejul nuntii unor celebritati indiene, informeaza BBC.

Publicat:10.12.2018, 10:43

Isha Ambani, fiica celui mai bogat om din India, se va casatori în aceasta saptamâna cu Anand Piramal, fiul unui alt miliardar indian.

Beyoncé a fost una dintre multele celebritati invitate la eveniment, alaturi de stele ale Bollywoodului sau de personalitati politice precum Hillary Clinton.

Evenimentul este doar ultimul dintr-o serie de nunti indiene care concureaza pentru extravaganta si atentie.

Familia Ambani a participant recent la nunta actorilor de la Bollywood, Deepika Padukone si Ranveer Singh, iar weekendul trecut, Isha a fost una dintre domnisoarele de onoare la nunta artistei indiene Priyanka Chopra si a cântaretului american Nick Jonas.

Desi nunta fiicei magnatului Mukesh Ambani este programata pentru miercuri, festivitatile organizate cu prilejul acesteia au început din weekend.

Printre celebritatile invitate la nunta - una dintre cele bogate si mai extravagante din India - figureaza, alaturi de fosta prima doamna a SUA, cofondatoarea The Huffington Post 
Arianna Huffington, jucatorul de crichet Sachin Tendulkar sau magnatul otelului Lakshmi Mittal.

Potrivit relatarilor aparute în presa, oaspetii au fost transportati la eveniment cu 100 de zboruri charter.

Beyoncé a cântat duminica seara în cadrul sangeet, o ceremonie cu muzica si dans care precede în mod normal nunta.

Ea a postat pe Instagram poze cu rochia sa decoltata de culoare rosie, cu aplicatii aurii, si cu bijuteriile purtate cu aceasta ocazie. Chiar daca onorariul sau nu a fost facut public, banii nu sunt o problema pentru familia Ambani, în conditiile în care Mukesh Ambani, directorul general al Reliance Industries, are o avere personala de aproximativ 47 miliarde de dolari.