Google+

Doina Sulac, in duet cu "fata mamei"

Doina Sulac, in duet cu "fata mamei"
Embed:

Doina Sulac nu are rabdare sa astepte pana fiica sa va mai creste si a decis sa o lanseze in muzica la varsta de cinci ani. Interpreta va imparti cu fiica una din piesele sale, Fata mamei, care va fi cantata de acum incolo in duet. Micuta sustine ca vrea sa ajunga o mare cantareata.


Cu acest cantec din repertoriul mamei sale urmeaza sa debuteze pe scena, la doar cinci ani, nepotica marelui Nicolae Sulac. Numita in cinstea bunicului, mama fetitei spune ca aceasta a mostenit si talentul regretatului interpret.

Ce-i drept, Nicoleta Sulac va canta pentru inceput alaturi de mama sa, care afirma ca piesa cantata deja pe doua voci va fi lansata la posturile de radio peste o luna.

Micuta va canta pe o scena adevarata in cadrul unui concert solo, pe care Doina Sulac vrea sa il organizeze peste cateva luni. Pe langa cantat, viitoarea vedeta ne-a demonstrat ca se pricepe si la dans.

Prestatia fiicei costa, spune Doina Sulac care recunoaste ca de multe ori trebuie sa o “mituiasca” pe Nicoleta pentru a o convinge sa cante.

Piesa Doinei si Nicoletei Sulac va fi inregistrata in studioul in care a cantat si micuta Cleopatra Stratan.

Dupa divort, Doina isi creste fiica de una singura si spune ca este in cautarea unui tatic.

In luna martie, Doina Sulac vrea sa isi lanseze cel de-al doilea album, care se va numi «Floarea lui Sulac» si va fi inregistrat cu orchestra "Lautarii".

Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Divertisment

s-a intamplat acum 1 an:

  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn