Toyota Land Cruiser este una dintre cele mai capabile vehicule de off-road din lume, insa trebuie sa recunosti ca habitaclul nu este chiar punctul sau forte. Daca vrei sa-l imbunatatesti si sa-l duci la nivelul limuzinelor premium, poti sa-ti dai masina pe mana bulgarilor de la Vilner.

Publicat:28.12.2017, 06:47

Vecinii nostri de la sud de Dunare au reusit sa se impuna incet incet in lumea tuning-ului, iar interioarele create de acestia au ajuns sa fie cunoscute la nivel mondial. Au imbracat o multime de habitacluri, de la limuzine de lux germane precum S-Class-ul pana la modele de performanta de nivelul Nissan-ului GT-R, scrie 4tuning.ro.

Cea mai recenta creatie a specialistilor Vilner este o Toyota Land Cruiser cu motor V8, a carei interior a fost lucrat in spiritul sarbatorilor de Craciun. Spunem asta deoarece culoarea predominanta este rosul, sau mai bine spus Bordeaux, o nuanta ceva mai placuta la vedere care merge de minune cu exteriorul negru.

Scaunele, cotiera, fetele usilor si portiuni din bord sunt imbracate in piele de cea mai buna calitate, iar Alcantara este folosita din belsug, inclusiv in partea superioara a bordului.

Daca tot am pomenit de scaune, trebuie sa facem o precizare daca nu ti-ai dat seama deja de la masina au fost imprumutate. Bulgarii sustin ca cele din fabrica nu ofereau nivelul de confort dorit de proprietar, asa ca au ales sa le inlocuiasca cu unele de BMW Seria 5 E60. Volanul a fost la randul sau restilizat putin si imbracat in piele neagra.

Cei de la Vilner au iesit putin din zona lor de confort si au ales sa creeze si o geanta din aceeasi piele care imbraca habitaclul acestui Land Cruiser. Manerele sunt confectionate din piele neagra cu finisaj de carbon, iar breteaua a fost realizata din centura de siguranta a masinii.

CITESTE MAI DEPARTE PE 4TUNING.RO