Google+

Kanye West scrie o carte de filosofie: “Cred ca seman cu Stephen Hawking”

Rapperul american Kanye West a anuntat ca scrie o carte de filosofie intitulata „Break The Simulation”, pe tema obsesiei societatii cu fotografiile.

 

Kanye West a făcut acest anunţ în cadrul unui interviu recent cu designerul Axel Vervoordt pe care l-a realizat pentru The Hollywood Reporter, scrie News.ro.


„Scriu o carte de filosofie intitulată «Break The Simulation». Am această filosofie – sau să spunem că este doar o idee, pentru că uneori cuvântul «filosofie» sună prea dur. Am o idee despre fotografii, despre oameni obsedaţi de fotografii – acestea te scot din prezent şi te transportă în trecut sau în viitor”, a spus Kanye West.


„Fotografiile pot fi folosite ca documente, dar de multe ori acestea pun stăpânire pe oameni. Unele persoane trăiesc prea mult în amintire. Oamenii vor întotdeauna să audă istoria unui lucru, ceea ce e important, dar cred, totuşi, că este dată o prea mare importanţă istoriei”, a mai spus rapperul.
În cadrul aceluiaşi interviu, Kanye West s-a comparat cu profesorul Stephen Hawking.

 

„Cred că sunt asemănător cu Stephen Hawking. El îşi modifica ideile şi teoriile tot timpul”, a spus rapperul, precizând că pe soţia sa o vede drept „Maria Antoaneta a timpurilor noastre”.

 

Este aşteptat ca artistul să lanseze un nou album în acest an, o continuare a albumului pe care rapperul l-a lansat în 2016, „The Life Of Pablo”.

 

Kanye West, născut pe 8 iunie 1977, este rapper şi producător muzical, devenit cunoscut la începutul anilor 2000. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Divertisment
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn