Mariah Carey a luat decizia de a canta din nou in celebra piata Times Square din New York, pentru a intampina Noul An si a face uitat recitalul sau controversat, oferit de Revelionul 2017, relateaza AFP.

Publicat:25.12.2017, 06:39

Recitalul sau de anul trecut, programat în celebra în Time Square chiar înainte de trecerea în noul an, a fost afectat de numeroase probleme tehnice în fata celor aproape doua milioane de persoane reunite pentru a întâmpina noul an, scrie stirileprotv.ro.


Diva americana nu a reusit sa îsi aminteasca versurile hitului “Emotions”, în lipsa monitoarelor care nu au functionat. În timpul piesei, artista înconjurata de dansatori s-a aratat jenata de situatie si a solicitat echipei tehnice sa remedieze problema, însa acest lucru nu s-a întâmplat, asa ca vedeta a rugat publicul sa cânte în locul ei.


Acest episod jenant i-a atras vedetei numeroase critici si insulte pe retelele de socializare. ”*** se întâmpla”, a scris anul trecut Mariah Carey pe contul sau de Twitter, alaturi de un emoticon prin care îsi exprima dezamagirea. Prestatia ei a fost luata în derâdere pe scara larga, unii utilizatori scriind ca anul 2016 a facut o ultima victima: cariera lui Mariah Carey.

“Suntem toti de acord ca anul trecut lucrurile nu s-au întâmplat exact cum era prevazut”, a recunoscut vineri cântareata, într-un comunicat comun publicat de producatorul sau Dick Clark, responsabil al spectacolului.

“Suntem încântati sa putem depasi acest moment si sa mergem mai departe pentru a va oferi o noapte incredibila de muzica si sarbatoare”, se arata în mesaj.

La Revelionul 2018 sunt asteptati sa participe, printre altii, Nick Jonas si Camila Cabello, care vor sustine recitaluri la cumpana dintre ani în celebra piata din New York.