O companie din California cauta sa angajeze persoane dornice sa calatoreasca si sa promoveze produsele lor, din marijuana, scrie digi24.ro

Publicat:12.11.2018, 09:44

În timp ce pasiunea pentru aventura si fumatul de marijuana nu califica o persoana, în mod normal, pentru a un job, ar putea reprezenta un avantaj pentru o competitie unica, potrivit Insider.

Heavy Hitters, o firma din sudul Californiei, cauta 20 de ambasadori nationali, care sa promoveze produsele lor, pe baza de canabis, consumându-le la diferite evenimente si pe retelele sociale.

Jobul este pe atât de simplu si adevarat dupa cum o arata si descrierea lui: „Calatoreste. Fumeaza iarba. Primeste bani”.

Fiecare ambasador va primi un salariu de 1.200 de dolari pe luna, plus 500 de dolari pentru cumpararea de produse Heavy Hitters. Toate cheltuielile calatoriilor vor fi, de asemenea, suportate de companie.

Interviul de angajare presupune postarea unui videoclip pe YouTube cu candidatul, în timp ce explica de îi plac produsele Heavy Hitters si în de ce crede ca i s-ar potrivi postul.

Vânzarea si consumul de marijuana sunt legale, în scop recreational, în California.