Google+

Pavel Parfeni îşi încearcă norocul şi la Cerbul de Aur

Pavel Parfeni îşi încearcă norocul şi la Cerbul de Aur
Embed:

O nouă semifinală a Cerbului de Aur şi din nou emoţii pentru o interpretă din Moldova.


Olia Tira a încercat joi să convingă juriul şi publicul că merită să apuce Cerbul de coarne. Dacă a reuşit, va afla mâine. Până atunci, cel de-al treilea concurent din Moldova, Pavel Parfeni, îşi va încerca şi el norocul. În această seară Pavel intră în concurs.   

A doua seară a Festivalului Internaţional Cerbul de Aur de la Braşov a fost deschisă chiar de concurenta noastră, Olia Tira. Interpreta ne-a spus că era stresată la gândul că va ieşi prima în scenă.

Publicul nu a simţit, însă, emoţiile moldovencei şi a scăldat-o în aplauze. Împreună cu Olia, în cea de-a doua semifinală au cântat încă 7 concurenţi. Deşi concursul este european, în acest an la el participă chiar şi concurenţi din Mexic, Australia şi Azerbaidjan. O surpriză a fost oferită de o interpretă din Israel, care a cântat o versiune lentă a hit-ului "Dragostea din tei".  

Astăzi urmează cea de-a treia şi ultima semifinală a concursului. În scenă va intra şi ultimul concurent din Moldova, Pavel Parfenii.

Pavel Parfenii este solistul formaţiei "Sun Stroke Project". Trupa s-a făcut cunoscută după preselecţia naţionala a Eurovisionului din acest an, unde a ocupat locul 3 cu piesa "No crime", pe care Pavel o va cânta şi în această seară la Braşov.

Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Divertisment
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn