Google+

"Pentru cei care nu ne lasa sa dormim noaptea". Cum s-a razbunat un barbat pe vecinii sai galagiosi

Satul de vecinii care fredonau toata noaptea cantece si nu il lasau deloc sa se odihneasca, un barbat din Marea Britanie a hotarat ca este cazul sa ia masuri.

 

Oli Beale, un barbat in varsta de 33 de ani din Londra, a ajuns peste noapte cunoscut pe internet, dupa ce s-a razbunat pe vecinii care-l deranjau noaptea intr-un mod inedit.

 

Din cauza faptului ca acestia fredonau de la 2:23 pana la 9:10 diferite cantece ale formatiilor Aerosmith sau The Who, barbatul nu putea adormi deloc.

 

Pentru a se razbuna pe petrecareti, Oli a scris pe un carton parerea lui despre fiecare cantec interpretat, dupa care l-a afisat pe holul cladirii in care locuiesc.

 

"Multumesc pentru interpretarea voastra EPICA. Sunt sigur ca sunteti nerabdatori sa auziti verdictul nostru", isi incepe Oli mesajul.

 

Mesaj

 

"2:23AM - Pinball Wizard - The Who. Teribil. Nota 3 din 10. 3:14AM - Walk This Way - Aerosmith. Cel mai prost moment al serii. Nota 1 din 10. Urasc cantecul asta. 8:20AM - Tiny Dancer - Elton John. A fost chiar bun. Nota 7 din 10. Daca tot trebuie sa te trezeasca cineva dupa doua ore de somn, atunci e bine sa o faca niste cretini care tipa "Tiny Dance".

 

Oli isi continua mesajul in acelasi stil ironic, iar in final nu uita sa le transmita ca ii uraste.

 

Barbatul a publicat fotografia sa pe contul sau de Twitter, iar la scurt timp aceasta a ajuns viral.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Divertisment

s-a intamplat acum 1 an:

  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn